O prietena...pentru ca mi-a zis sa ies afara... dar cand mi-a zis sa ies afara eu atunci mancam...si i-am zis ca peste 30 de minute voi ieshi... iar cand am eishit era la o alta prietena...si m-a enervat rau
Inca nu m-am enervat azi adr cand am citit intrebarea ta, am inecput sa ma gandesc: "cum adica nu m-am enervat azi? in fiecare zi ma enervez din ceva?" Si uite asa... m-am enervat) Deci, cred ca tracky m-a enervat
Pisica... a facut pipi pe puzzle meu din cutie...credea k e nispul ei...si s-a arsde la pipi...nu mai pot continua sa-l fac... puzzle de 2000 de piese.si eram aproape spre sfarsit...
P. S:Imi dai 500 de mii sa-mi iau altul.asa imi trec nervii!
Azii? tampitii de vecini. cum eu nu sunt toata ziua acasa s-au gasit sa dea vina pe mine.
1 ca se arunca mucuri de tigara pe scara: eu nu fumezi si imeni din casa nu fumeaza
2. ca mi-au cazut rufe pe jos de la vant si nu le-am strans: mie nu mi-a cazurt nimic, ps: daca imi cadeau hainele de marca fii sigur ca le luam.
3. in casa in care urmeaza sa ma mut mi-au taiat lumina: acolo nu locuieste nimenim deocamdata deoarece este in constructii. un tampit ce a citit contuarul a gresit si mi-a venit o facura de 11.000 de euro! incredibil, credeam ca fac infart cand eu am consumat doar 6 kilovati luna trecuta.
inca sunt nervoasa sim de asta am intrat aici sa-mi mai treaca. pup.
De dimineata in drum spre metrou am fost calcata pe picior... Dupa aceea m-am hotarat sa merg cu R. A. T. B-ul, nu cu metroul si s-a blocat in trafic...Deci pentru mine este o zi normala, cu cativa nervi dar trec repede...... A si sa nu uit! Prietenul care am vorbit sa ne intalnim la un suc si a intarziat 30 de minute! Ce nervoasa am fost, saracul!
P. S:asta s-a intamplat ieri, azi este o noua zi, o noua provocare!
Pa, pa!
Intrebarea asta se vrea a fi un mod amuzant de a-ti descarca nervii!
Deci astept raspunsurile voastre pline de durere
Tata si soramea ma enervat pentru ca nu s-a dus dupa huse in masina ...ma duceam eu... dar eu nu am cheie de la garaj
De dimineata ma enervat sora mea... nu a vrut sa mearga la garaj dupa husele din masina ...pentru ca era la perietenul ei si nu a vrut sa vina acasa .mergeam eu la garaj dar eu nu am cheie...
Cei de la transportul public, am ajuns tarziu la munca din cauza lor ca nu mai termina odata reforma la metro(locuesc in Madrid)
Deocamdata nimeni, dar mai e pana se termina ziua.
Cine stie care se trezeste sa ma ennerveze pe mess... !
! Buna intrebare`.
Pai azi ma inervat doctoritza` si prietenu` pentru ca spunea ca o sa ma sune ` si inca nu m-a sunat !
Pai.4 din 5 profesori.la care pot adauga si oameni care au facut-o poate fara intentie.si.Laura.
Julyly2089 întreabă: