Sunt una si aceesi persoana! Miley e o vedeta iar Hannah e un personaj jucat de Miley( sunt frumoase desenele) si melodia cu care incep ele! eu nu ma prea uit, mai mult soramea de 12 ani!
M-am gandit daca sa raspund sau nu pentru ca o sa se lase cu o ploaie de voturi stupide mai ceva ca la raspunsurile de la manele
Nu-mi place Miley.Deloc.Fata asta nu e altceva decat un produs esuat al Disneyland.Inca nu a apucat sa turbeze complet ca LiLo dar nicio problema mai are timp.Viata ei se imparte in doua perioade:cand se pupa cu unu bun pe dupa colturi si cand face muzica.Imposibil sa le faca pe amandoua. Ta-su a fost un mare cantaret de muzica country.Tot respectul, insa isi cam exploteaza pustoaica si nu stie sa ii puna limite
Nu, nu stiam, nici nu mi-e prea clar cum arata si abia am aflat ca sunt una si aceeasi Cand intrebau toti pe aici de ID lor de mess am fost curios dar am vazut doar o adolescenta banala ingropata in farduri, daca o vad pe strada n-o recunosc. Fundita e pe drum N-am facut planul la raspunsuri.
Nu prea sunt fana dar ce l putin o data intamplator am dat pe D.channelsi am vazut cateva secvente si sincer o simpatizez mai mult pe Miley pentru ca e mai naturala prietenoasa si dezinvolta
Cel mai mult miley cyrus pentru ca hannah montana e un serial desi imi place cum arata.
miley cyrus are melodii mai tari
Sunt aceiasi persoana. dar imi place mai mult ca Miley Cirus pentru ca are melodii mai frumoase. :X ca Hannah Montana. melodiile sunt mai copilaresti. nu stiu nu prea imi plac melodiile alea miley cyrus imi place si ca actritza si ca, cantareata
Si Miley si Hannah.
Miley pentru ca are un stil aparte.
Hannah pentru ca are un repertoriu foarte interesant.
Nu imi plac, eu cred ca miley a vrut sa faca un reality show pentru. adolescenti si tot picii o iubesc, dar totusi o urmaresc si eu
Miley cirus imi place mai mult pentru ca este frumoasa arata cam ca vara mea are o voce superba si de hannah imi place putin doar hainele si inca ceva hannah nu exista este doar un personaj este miley cu o peruca atata ea nu exista sau asa cred
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: