| Barajag a întrebat:

Cine vrea sa-i fac un masaj ieftin? nu va ingramaditi, pe randlaughing

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Mi-ar prinde bine un masaj! si sa stii ca nu ma zgarcesc la bani, las si bacsis. cool

33 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ieftin? Pentru mine n-ai nicio reducere? sad

| Elly4all a răspuns:

Buna, desigur ca as vrea mai ales la ora asta.ma doare coloana si spatele.sad asa ca sunt disponibila.cat vrei?big grin
ByehappyElly

| Parintele a răspuns:

Erotic sau. terapeutic?

| Wtf9000 a răspuns:

Eu! Te rog, eu primul. happy

| Barajag explică:

@nogod:de care vreti, in privinta pretului mai negociembig grin

| Flav a răspuns:

Ursulika nu esti corecta. mie mi-ai spus ca-mi faci gratis daca vin la tine crying .acum te intreb cat costa daca cer eu la domiciul meu, desi, daca ai spus ca faci de amandoua, parca as lua primul tren spre localitatea unde stai tu rolling on the floor

| JustMeFlory a răspuns:

Unde, cand, cum?smugsmug
Vreau si euuubig grin

| Barajag explică:

@flav:cine te retine, poti veni cu elicopterul, e mai rapid decat trenul rapidlaughing

| psiholoaga a răspuns:

Vreau. In ce oras esti?

| Barajag explică:

@psiholoaga:sunt din pitestihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@psiholoaga-hai mai, chiar asa? te bagi si tu? nu mai au loc baietii de tine, acum.lasa ca iti fac eu un masaj thailandez, ce spui? am sa pun si ceva arome exotice.winking

| Flav a răspuns:

Ursulika.deci daca vin in pitesti, imi faci un masaj erotic gratis? dar acum serios vorbind day dreaming

| Parintele a răspuns:

Si dupa masaj: "Vrei sa ne tavalim"?hee hee

| Barajag explică:

@flav:n-am zis ca fac masajul gratuitbig grin

| Flav a răspuns:

Vrei sa-ti arat replica in care mi-ai spus ca-mi faci pe gratis? rolling on the floor
Dar daca e erotic, fie de la mine, sunt milostiv, las si eu ceva :->

| remus a răspuns:

Ma inscriu si eu, ai venit cu propunerea la fix, macar 10 zile contracost, ma dor toate cioantele... din ce data ma programezi, te rog.

| psiholoaga a răspuns:

Pitesti... Departe. Daca ai mai multi doritori in bucuresti, nu ne faci o vizita?
Enigma, stii melodia "dream on"? tongue

| Barajag explică:

@psiholoaga:daca vin in bucuresti, va trebui sa fac vizita la fiecare si atunci cred ca voi o sa trebuiasca sa-mi faceti masajrolling on the floorsi eu sunt cam pretentioasabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieftin si scurt sau doar scurt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@psiholoaga-poate, insa cel putin de data aceasta sa-i lasi si pe ei sa viseze la cat de frumos ar putea fi. rolling on the floor

| lia a răspuns:

Ursulika mai am si eu loc in agenda ta?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lia-agenda mea este ocupata numai cu psiholoaga.as putea sa-ti fac si tie un loc. ce spui?hee hee

| Barajag explică:

@lia:desigur ca ai loc, vad ca si dl enigma vrea sa te adauge in agendalaughing

| lia a răspuns:

@Enigma, astept ca sa iti castig mai intai increderea si dupa aceea sa trecem la pasul urmator laughing
Ursulika, nu conteaza ce vrea @enigma invitatia a venit din partea ta. Ma bucur ca ma poti strecura in agenda ta. Cand sunt programata? laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si eu, si eu, pe ce tabel m-ai pus, pe asta sau pe alt tabel...

| mycutzacryss a răspuns:

Eu vreau masaj dar depinde ce masaj oferilaughinghee heebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Efectuez masaj de relaxare, intretinere, anticelulitic.la domiciliul meu sau al clientei. bucureti sector4.nu masez barbati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat costa sedinta ursulica? eu lucrez in domeniu, sunt din bucuresti dar ma ocup cand am timp de asta, ca am si eu 2 bebei si caut sa mai stau si cu ei.De curiozitate te intreb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna ieftin? id: danctin2010

| Masaj a răspuns:

Buna Tuturor! Va recomand :

http://masaj-ieftin.blogspot.com/

Întrebări similare