Mi-ar prinde bine un masaj! si sa stii ca nu ma zgarcesc la bani, las si bacsis.
Buna, desigur ca as vrea mai ales la ora asta.ma doare coloana si spatele. asa ca sunt disponibila.cat vrei?
ByeElly
Ursulika nu esti corecta. mie mi-ai spus ca-mi faci gratis daca vin la tine .acum te intreb cat costa daca cer eu la domiciul meu, desi, daca ai spus ca faci de amandoua, parca as lua primul tren spre localitatea unde stai tu
Ursulika.deci daca vin in pitesti, imi faci un masaj erotic gratis? dar acum serios vorbind
Vrei sa-ti arat replica in care mi-ai spus ca-mi faci pe gratis?
Dar daca e erotic, fie de la mine, sunt milostiv, las si eu ceva :->
Ma inscriu si eu, ai venit cu propunerea la fix, macar 10 zile contracost, ma dor toate cioantele... din ce data ma programezi, te rog.
Pitesti... Departe. Daca ai mai multi doritori in bucuresti, nu ne faci o vizita?
Enigma, stii melodia "dream on"?
@psiholoaga:daca vin in bucuresti, va trebui sa fac vizita la fiecare si atunci cred ca voi o sa trebuiasca sa-mi faceti masajsi eu sunt cam pretentioasa
@Enigma, astept ca sa iti castig mai intai increderea si dupa aceea sa trecem la pasul urmator
Ursulika, nu conteaza ce vrea @enigma invitatia a venit din partea ta. Ma bucur ca ma poti strecura in agenda ta. Cand sunt programata?
neluL întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: