| DrugFree a întrebat:

Cine vrea sa ne descotorosim de Bieber? Eu as zice sa il bagam intr-o geanta si geanta sa o punem la aparatul de taiat lemne, ce ziceti? Vreti? Daca aveti alta idee sa ne descotorosim de Cap-De-Mop o accept. Si asta e special pentru : @sconcs, @GanduriNegre...

Răspuns Câştigător
| Macriii a răspuns:

Ai dreptate e macar un om normal in lume...Mai bine il punem sa vina aici in Romania si ill punem sa manange mamalugutza si slaninutzape urma il bagam cu capu in balegar, apoi il ducem la castelul bran si vine dracula si il sperie de nu mai poate si o sa`si piarda vocea pe urma ii zicem sa mearga la Guta ca sa auda cum canta si sa-i vina rau sa vomite apoi il lducem la basescu si boc
ca sa vada cati bani au(adica bani tari pe care ar trebui sa-i avem noi)
si nu in ultimul rand.(tobele)il lpunem in fund la Vacaaaa si ii zicem sa canta manele

Funda

23 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Da, este f enervant, as vrea la nebunie ma enerveaza la maximum
bravoooo

| BeBebuu a răspuns:

Daaa o idee excelentalove struck laughing)))))

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa il punem intr-o cutie de cadou => un sicriu => il bagam in pamant si gata am rezolvat. Il tot batem la cap cu chestii ca nimeni nu-l place etc. si asistam la sinucidere thumbs up Sa`l legam de un copac si sa taiem copacul (cu C-D-M cu tot) si ce ramane dam la caini laughing Sau in aruncam in foc si dupa aia ii bagam cenusa la congelator si dam inghetata fanilor sa o manance devil laughing

| YepIsSuspended a răspuns:

Hooo...sa vazi cum sar fanele ca niste turbateeeeee
rolling on the floor

Eu as vrea sa vina in Romania, sa il sufoce fanele...macar sa moara cu gandul impacatlaughing)

| FreeHugsXD a răspuns:

Il spanzuram de balustrada terasei de la Inter. Taiem funia si cade in gol.Pana ajunge jos il impuscam, dar nu in cap, ca sa fie constient cand o sa-l loveasca metroul.
Just sayin'.

| Muflă a răspuns:

Două cuvinte: acid sulfuric.

| ticaela a răspuns:

Mai bine il chelim...asa o sa plece si singurlaughing

| FreakyFred a răspuns:

Ma bucur ca sunt oameni care gandesc la fel p-aicea! laughing dar eu as propune spanzurarea palestiniana sau arderea pe rug...

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Sunteti nebuni. jb e cel mai taretongue

si nu imi pasa daca primesc stupid :-l

| alexxa a răspuns:

O idee excelenta... dar cred ca ar fi mai dragut daca l-am determina sa se sinucidadevil...asa nu o sa fie nimeni considerat vinovatwhistling

| Miuriel a răspuns:

Frate cei care dau nefolositor, stupid mai usor ca sunteti prosti rau.Nu il suport pe cacatul asta cu ochi de biberon, sper sa se sinucida!

| LittleandLiars a răspuns:

Furadan smug

Vara asta era la moda laughing)

| Dudă a răspuns:

Şi uite aşa se organizează crime pe TPU. Dacă aveţi noroc, o să fiţi invitaţi şi la Otv. smug

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Ma intreb cate fane are el daca toti spun ca il urasc.

| sceptic a răspuns:

Ai si tu mila, jumatate de Romanie v-a ramane in doliu =)
Si ma refer la puştoaicele de 10-12 ani!
laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii punem un aparat si atunci cand deschide gura se aprinde un chibrit si-l bagam intr-o camera cu gaze dar cu masca protectoare sa se CHINUIE morti masi

| YepIsSuspended a răspuns:

@Married
Mda...eu am 11hee hee si pot sa-ti jur ca nu sunt fanalaughing
Fanele tac si fac
cate un stupid si nefolositor la fiecare raspunslaughing

| Georgie a răspuns:

De acord

| blahblah_7366 a răspuns:

O lasa-ma ca atata ma dispera si bieber ala