Decât să te vând, mai bine te fac Tedi şi mă împărtăşesc cu tine.
Crede-ma ca ceva mai bun de facut cu banii mei.
In plus ma multumesc cu biserica la care merg in mos obisnuit.
Pentru atei, ca doar ateismul e religie. A, stai, nu putem strange douăjdemiide euro ca dam fiecare banut pe droguri, tigari si bautura, adica eu asa fac. Sa dea crestinii.
Mulţumesc, dar prefer să îmi folosesc banii la ceva mai practic, cum ar fi să înnot în ei.
N-ai de ce sa-ti faci griji, la cat de mic il aveai inainte nici n-o sa simti diferenta.
A, si nu mai comenta la toti ca tu nu esti cine stie ce, esti un om care merita acea biserica ca poate o slujba iti scoate creierul de urangutan si o sa il schimbi.
Si eu ma miram cum de e asa ieftina, se pare ca e din lemn. Daca vrem cupola aurita sau ceva mai mult...
Nu vrea nimeni o biserica din parte ta, sau a orcui! E casi cum ai intreba cat costa casa Domnului! Si se pare ca estu si foarte nebun! Ar merita o biserica pentru tine ca sa ai parte de o slujba ca poate iti scade nebunia!
Crezi ca se fac gratis bisericile? Crezi ca bisericile rasar din pamant?
Nu cred asta si nici nu am scris asta! Esti chiar chior?! Nu vezi doar un user e de acord, restul nu! Nimeni nu te obliga sa cumperi o biserica! Mai calculeaza, ca trebuie ' sa dai si bani la preoti, la maici! Tu nu gandesti?! Chiar ai Iq, ca o gorila!
Cati anisori ai?
Tu cati ai? Eu am 20
20 si nu esti in stare sa realizezi ca asta nu vorbeste serios?
Pai daca nu vorbeste serios atunci de ce oare mai posteaza asta?! Dece mai posteaza si saitul?!
N-are ce face.Tu nu vezi ca o gramada de postari(intrebari/raspunsuri) de la categoria asta sunt la misto?
Mersi! Nu vezi ca e cam nu cam, foarte foarte pros! Si uite la ala @morcovel se baga-n seama! Si cica is in a5-a! Nu e clar am 20 de ani!
Eu am 21, te-am batut.
Bine recunosc am 25, dar am scris 20 ca sa nu par batrana!
DaciaRomania întreabă: