| gaby24 a întrebat:

Cineva mia intrat pe ip si stie tot ce vb si ce fac si umi umbla in adresa de mess si as dori sa stiu daca este vreun program sa instalez sa numai poata intra ca e a patra uara ce imi strica pc, cei de la clic net zic ca e virus dar eu stiu ca e ca un virme ca imi intra si cu anti virusul vga, plss dati-mi un program.

Răspuns Câştigător
| magicp a răspuns:

In primul rand schimba-ti antivirusul... in orice caz aici nu te ajuta foarte mult antivirusul, se trece destul de usor peste el tongue.
In al 2-lea rand daca te pricepi cat de cat ar trebui sa intrii la firewall la exceptii si sa debifezi "portul" respectiv care permite accesul la pc-ul tau, ar trebui sa iti dai seama destul de usor (poate fi format din 4 nr)
bafta

4 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Instaleaza un firewall bun gen Zone Alarm sau Comodo, te va proteja de musafiri nepoftiti.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu doamne.
deci in primul rand ia`ti un antivirus ca lumea, ca si kasper sky sau bitdefender sau Avira.
[recomand AVIRA ca iti apare imediat un "anunt" cand intra un spyvirus.]
nu prea cred ca e aceeasi persoana care tot iti intra in calculator.adica nu cred ca iti intra nimeni, de aia ti-am recomandat antivirusuri mai bune.
aa si apropo bitdefender e romanesc, dar a fost cumparat de bill gates asa ca poti avea incredere[da asta nu conteaza].
deci acum, daca CHIAR ESTI sigur ca iti intra un hacker din ala, atunci ia un program, care il poti folosi pentru a bloca hackerii.adica acelasi program pe care il foloseste hackerul.cauta pe net hacker programs sau ceva de genu ca nu mai stiu cum se cheama.nu prea te pot ajuta.sau scrie pe google "how to defend my computer from hackers" etc.
sau daca nu`ti gasesti raspunsurile aici, intra pe
http://answers.yahoo.com/
si logheaza`te cu mailul tau si pune intrebari.[in engleza].:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun anti-virus dupa parerea mea este nod 32