| Kyılε a întrebat:

Cititi pana la capat, este foarte important!
De azi, 7.08. 2015, vineri, ora 13:39, puteti aplica la postul de presedinte Trivia/Amuzante! Ce ati auzit, asa ca nu ezitati sa ma ajutati cu un vot si cu niste argumente alaturi cu referire la posibilul presedinte care poate fi fata sau baiat! Daca nu argumentati de ce ati ales respectivul, eu nu va voi lua in considerare votul. De ce sa argumentezi? Pentru ca vreau sa va aud parerea despre acel user si sa consider daca merita sau nu sa devina candidat. Eu, gazda dumneavoastra, organizez aceste alegeri si deci am nevoie de votul vostru ca sa nominalizez presedintele Trivia/Amuzante, ce va fi de luni, 10.08. 2015 (ora 12:00) pana pe 24.12. 2015. Nimeni nu e obligat sa candideze si nu are dreptul de a se autopropuna presedinte.

Cum trebuie sa fie presedintele?

Presedintele ales trebuie sa fie cu bun simt, amuzant, educat, inteligent, silitor cu privire la intrebari, onest, bun cu cei din jur, sa se faca clar (adica un picut autoritar). El trebuie sa scrie cum scriu eu si rareori sa foloseasca emoticoane (cand e momentul). Orice minus poate aduce suspendarea acestuia, inlocuindu-l cu un vicepresedinte (tot prin alegeri vom desemna). De asemena, daca observati vreun caracter neadecvat la adresa presedintelui, nu ezitati sa-mi raportati mie, fiindca eu voi fi cel care il va suspenda sau nu pe presedinte.

Cum trebuie sa ne purtam noi in preajma presedintelui si cand purtam o discutie cu acesta?

In preajma presedintelui noi trebuie sa fim respectuosi, sa nu vorbim urat, sa nu fim ironici la adresa lui, sa nu il hartuim pe ocolite (ca sa nu isi dea seama), sa il ajutam daca e cazul si sa nu-i vorbim cu "ma", "ba", "mai", "fa" (in caz ca presedintele este fata). Daca vreun user incalca o regula din cele mentionate, risca sa devina presedinte cand vor mai fi alegeri (adica la sfarsitul anului) si va fi raportat administratorilor site-ului, sau in cel mai fericit caz vor fi blocati sau ignorati.

Pana luni, 10.08. 2015, voi numara voturile situate doar in cadrul acestui anunt sub forma de intrebare, asa ca ce discutati voi in afara acestui "anunt-intrebare" nu va fi luat in considerare de catre mine! La ora 12:00, luni, voi nominaliza presedintele ales de voi prin vot si argumente!

Daca nu va convine ceva, puteti sa nu participati, dar inseamna ca voturile la adresa dumneavoastra vor fi anulate! Orice nelamurire este binevenita printr-un mesaj!

Alegeti cu cap! Succes!
Voi reveni maine cu un "anunt-intrebare" prin care sa desemnez candidatii!

Speranta moare ultima, asa ca asteptati pana in ultimul moment ca poate va va alege cineva! Daca nu va alege nimeni, din pacate, nu veti putea candida la presedentie!
Inca ceva, toti sunt obligati sa voteze, altfel nu vor putea beneficia de pe urma presedintelui.

37 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns (pentru LePotato):

Te bucuri si atat... totul s-a anulat deci nu mai conteaza ce faci.

| LePotato a răspuns (pentru RainmakerX):

Fain

Era si mai fain daca nu se anula. Iti dai seama. Ai fost votat presedinte cu 2 voturi pentru (eu si Jwow ) si 0 impotriva rolling on the floor Dar s-a anulat votul asa ca nu ai nicio putere asupra categoriei. Trist. sad

| LePotato a răspuns (pentru RainmakerX):

Oricum nu stiam ce sa fac, deci e ok @_@

Okay atunci happy

| syd2 a răspuns (pentru LoveSleep):

Teoretic tu nu esti vinovat, fiindca era doar critica, dar oricum nu poti atarna etichete pe frunte chiar si daca nu e vina ta -_-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lăudat fie Dumnezeu.