| Paulla_1258 a întrebat:

Click va roog :o3 Ca sa aflu ce ati foost :))http://viata-anterioara.apropo.ro/ Pentru a ma amuzaa :)) :d

Răspuns Câştigător
| xRos3 a răspuns:

Mos Craciunrolling on the floor

17 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

Me was nothing.crying

| pinguinuVerde a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Bigudiu'
Adoratule! Tu erai cel care stateai pe capul femeilor in zilele de sarbaotare si tot tu erai cel datorita caruia ele straluceau.

Pfoa. laughing

| anad a răspuns:

L-a mai propus cineva zilele trecute. L-am facut din nou in speranta ca am fost si altceva in afara de blonda (eventual ca m-am facut mai bruneta), dar tot blonda am ramas!

| pwp a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Papadie'
Te ingalbeneai la soare in fiecare zi, te batea vanticelul cald pe campii. Cel putin ai pastrat putin din culoare si ai o atractie speciala catre rucola. rolling on the floor

pa-pa

| ăăăă a răspuns:

Salut

In viata anterioara ai fost: 'Blonda'

Deci orice ai face... acum stii ca ai o scuza. Zambeste frumos si mergi mai departe.

ce tare ii laughing!

| Betty a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Telegraf'
Cea mai mare dorinta a ta era sa scapi de toate firele alea. Azi dorinta dorinta ta cea mai mare e sa iti incorporezi telefonul mobil in ureche.

mai...adevarul e ca mi-ar placealaughing...suna interesant

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Mos craciun pe TPU
Punga biodegradabila in realitate

| Bii26 a răspuns:

Bună
Am fost Mafalda.
Pa!

| HaruhiFujioka a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Amortizor de Dacia 1100'
Perioada ta de glorie a trecut deja. Acum ai ramas doar cu dureri articulare si de spate.
lol

| metehne a răspuns:

'Lampa de birou'

Atractia ta speciala pentru luminita de la capatul tunelului nu denota decat o evolutie evidenta.
:laughing))))))

| odudăcoaptă a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Iuda'
Te-au injurat multi pentru "faza aia clasica". Dar tu stii ca n-ai nicio vina: tu ti-ai facut doar treaba. Esti un profesionist. Un tradator care se respecta nu se incurca in sentimentalisme biblice.
laughingtradatorul e aici

| Bloondyna a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi.laughing

| buburuzaucigasa a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Marilyn Monroe'

| Camelia_8424 a răspuns:

Generic de film'
Incepeai in forta, puneai pe tava tot ce aveai mai bun, cele mai tari nume de vedete si asteptai o groaza pana sa iti primesti aplauzele. Ca-n viata...

| yumyumXDcherry a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Papaya'
Visul tau cel mai drag ca fruct exotic era sa cunosti o banala pruna. Poate de-aia te-ai si nascut in Romania, patria prunelor.

Acuma cel putin stiu de ce m-am nascut aici... sa cunosc o bunaciune de... pruna laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

First name: Balsam de rufe looooooool
si extraterestru dupa al 2-lea nume

| Paulla_1258 explică:

In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun'
Azi ai nasul rosu, o privire tampa si coarne conjugale. Ghici ghicitoarea mea. Nu, raspunsul nu este Renul Rudolf. :]]