In viata anterioara ai fost: 'Bigudiu'
Adoratule! Tu erai cel care stateai pe capul femeilor in zilele de sarbaotare si tot tu erai cel datorita caruia ele straluceau.
Pfoa.
L-a mai propus cineva zilele trecute. L-am facut din nou in speranta ca am fost si altceva in afara de blonda (eventual ca m-am facut mai bruneta), dar tot blonda am ramas!
In viata anterioara ai fost: 'Papadie'
Te ingalbeneai la soare in fiecare zi, te batea vanticelul cald pe campii. Cel putin ai pastrat putin din culoare si ai o atractie speciala catre rucola.
pa-pa
Salut
In viata anterioara ai fost: 'Blonda'
Deci orice ai face... acum stii ca ai o scuza. Zambeste frumos si mergi mai departe.
ce tare ii !
In viata anterioara ai fost: 'Telegraf'
Cea mai mare dorinta a ta era sa scapi de toate firele alea. Azi dorinta dorinta ta cea mai mare e sa iti incorporezi telefonul mobil in ureche.
mai...adevarul e ca mi-ar placea...suna interesant
In viata anterioara ai fost: 'Amortizor de Dacia 1100'
Perioada ta de glorie a trecut deja. Acum ai ramas doar cu dureri articulare si de spate.
lol
'Lampa de birou'
Atractia ta speciala pentru luminita de la capatul tunelului nu denota decat o evolutie evidenta.
:))))))
In viata anterioara ai fost: 'Iuda'
Te-au injurat multi pentru "faza aia clasica". Dar tu stii ca n-ai nicio vina: tu ti-ai facut doar treaba. Esti un profesionist. Un tradator care se respecta nu se incurca in sentimentalisme biblice.
tradatorul e aici
In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi.
Generic de film'
Incepeai in forta, puneai pe tava tot ce aveai mai bun, cele mai tari nume de vedete si asteptai o groaza pana sa iti primesti aplauzele. Ca-n viata...
In viata anterioara ai fost: 'Papaya'
Visul tau cel mai drag ca fruct exotic era sa cunosti o banala pruna. Poate de-aia te-ai si nascut in Romania, patria prunelor.
Acuma cel putin stiu de ce m-am nascut aici... sa cunosc o bunaciune de... pruna
In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun'
Azi ai nasul rosu, o privire tampa si coarne conjugale. Ghici ghicitoarea mea. Nu, raspunsul nu este Renul Rudolf. :]]
anonim_4396 întreabă: