Asta e acel moment cand vreau sa ma schimb in bine, sa imi indrept si corectez defectele mele si sa ma transform dintr-un om cu defecte de adaptare sociala, timid si emotiv intr-un om mai puternic, mai sociabil, putin mai slab fizic ( ) si cu o viata mult mai fericita decat este in prezent. Te-am bulversat dar asta am simtit sa scriu. Sper sa ma schimb in bine din multe puncte de vedere mai ales cel al slabiciunilor.Noapte buna.
Bun....Cine e in poza?
Nu stiu, cred ca, clona mea...
Sa mor, daca nu puneai poza cu tine credeam ca esti barbat, nu ai zis niciodata nimic cum ca esti fata
...si tu credeai?
Da, pai nu ai intrebat
Daca ai sa cauti pe internet cine este Jwoww, probabil iti dadeai seama dupa asta
OOoo da am avut si indicii cum ca esti fata Stai ca am vazut cine e jwoww, ooo ce buna e nebuna aia
Dap
Este super
I-ai starnit interesul fabulosului!
Hai mah, nici chiar asa
Ma,are ea 18 ani, da nici chiar asa
Nu am, inca
Aoleo,e si mai grav
;))
Acum 3-4 zile facusem o reprezentare in imagini pentru userii T&A si nu te'ai uitat, ti'am pus una dintre cele mai bune fototgrafii :(( :((. Cu toate ca s-a zis ca nu meriti :))
Uite :
http://i.imgur.com/WDBuDdF.jpg
Nu m-am uitat, ca e plin de asa ceva si cand mai ma doare si capul, chiar nu stau sa citesc basme.Imi place codrin, e comic, dar nu imi place parul mare.Mersi oricum.Cine a zis ca nu merit? Cine? Cine? Il jupoi
Am vazut, ma asteptam Kama prefera lesbienele ca pianistul, nu ma surprinde!
...dar oricum nu te'am schimbat ca parca semeni putin...tu din poza cu Codrin
)
Eu stiu
Dar pun pariu ca nu stiai
ciufuliciiii întreabă:
Julyly2089 întreabă: