Materia, care alaturi de matematica iti elimina cei mai multi neuroni, iti ofera dureri de cap, note mici in catalog si senzatia ca ti-ai pierdut timp pretios din viata incercand sa intelegi niste legi spuse in cuvinte complicate si demonstrate numai daca te uiti o data in jur
Numai daca te citesti principiul fundamental al hidrodinamicii si te uiti cum pluteste o nava intelegi totul.Si de ce Arhimede imi faci tu zilele amare cu o teorema de jumatate de pagina, cand viata e atat de simpla?
Daca ar fi sa respect categoria la care ai pus intrebarea as spune "...imputita" (aveam o profa in liceu care nu stia de notiunea de sapun si am ramas dupa atatia ani cu acel parfum ) dar de fapt fizica este poate cea mai importantă stiinta a naturii deoarece cu ajutorul ei pot fi explicate in principiu orice alte fenomene intalnite in alte stiinte ale naturii cum ar fi de exemplu chimia sau biologia.
Fizica este cosmarul meu de luni, marti si miercuri.
Vai oare cat este o busola?
Lasa ca acusi suna gongul!
Asa si tema pentru maine la fizicuta noastra draga este.
Sanatate la neamuri!
Ce'mi place mie cum vorbeste profa
Bye! Si nu uita sa inveti la fizicuta noastra draga
Sanatate la neamuri!
Materia la care am avut cea mai mica medie in liceu, iar la bac am luat 10 .
...cosmarul vietii mele alaturi de Morticia sa moara johnny.ma dispera cu ariile ei.
Stiinta care se ocupa cu proprietatiile i structura materiei, formele ei de miscare, precum si transformarile lor reciproce.
In prinipiu, fizica se ocupa cu explicarea fenomenelor fizice:d
Fizica este... o carte din care trebuie sa inveti...
si auzi ce-o scris o fata la lucrare la chimie(cam proasta fata) cica chimia este o masina de cusut)pffoai cat am ras
FÍZICĂ s. f. Știință care se ocupă cu studiul structurii și al proprietăților materiei, cu formele mișcării ei și cu legile generale ale fenomenelor naturii anorganice. ◊ Fizică atomică = parte a fizicii care studiază proprietățile fizice ale atomilor; fizică nucleară = ramură a fizicii care studiază proprietățile nucleului atomic. [Gen. -iei, var. fisică s. f. / < fr. physique, lat. physica, gr. physikos < physis – natură].
cam asta.
anonim_4396 întreabă:
Fiction întreabă:
Julyly2089 întreabă: