| Ralluxd a întrebat:

[Concurs]...De Ce Va Place TPU? ( cine descrie cel mai frumos primeste fundita)

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

. Acum, ca ai pus intrebarea iti zic sincer ca nu m-am gandit niciodatahee hee. Imi place TPU pentru ca am ocazia sa ajut oameni[daca stiu sa le raspund] si ma bucur mereu cand cineva imi multumeste sau sa stiu ca raspunsul meu l-a ajutat macar pentru ca simt ca sunt importantalaughing[da, ciudat]
In realitate nu prea ies cu prietenii, decat in weekenduri, iar TPU ma ajuta sa mai comunic si sa imi mai las din timiditate, mai pun unele intrebari.
Logic ca imi place TPU si pentru ca sunt ajutata de ceilaltihappy Pai de, fiecare are intrebarilaughing si mi se pare un mod bun de a te informa in legatura cu unele lucruri pe care nu le stii, intrucat aici sunt mai multe pareri[uneori diferite], in functie de ce a simtit/trait fiecare si a cunoscut.

19 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pentru ca sunt persoane care te pot ajuta cand ai nevoie, pentru ca te poti amuza cand esti suparat, pentru ca poti afla multe lucruri de care nu ai stiut vreodata, asadar TPU este un site superbig grin

| Elena1234456 a răspuns:

Pentru ca aici imi pot face noi prieteni, pot afla informatii utili, pot sa ofer un sfat bun si sa ajut la randul meu si pentru ca pot sa am parte de noi experiente si uneori sa rad nu de cineva, ci cu cinevawinking... cu voi love struck.

| cristi202 a răspuns:

Pentru ca pot ajuta cu raspunsurile mele pe acei care cauta, au intrebari, si altfel le-ar fi mai greu sa afle raspunsul.
Pentru ca pot primi si eu la rindul meu raspunsuri la intrebarile mele.
Pentru ca pot gasi aici o sumedenie de informatii, din orice domeniu, si deci, am de invatat unele lucruri.
Pentru ca pe aici mai e loc si de gluma, in limitele normale.
Pentru ca am gasit aici niste oameni deosebiti, pe care altfel nu ajungeam sa ii cunosc...

| Razvan a răspuns:

Principalul motiv pentru care imi place TPU este ca pot ajuta, in fond asta e si esenta site-ului. E o comunitate unita si cand am aterizat eu era si mai unita.Sau cine stie poate erau doar aparentehee hee
Interactionezi cu tot felul de tipologii de oameni aici si trebuie sa stii sa oferi minimul de respect oricui si sa ai rabdare sa ii citesti argumentele si sa tragi anumite concluzii
E imposibil sa nu ai simpatii si antipatii date pe fata sau nu dar totul se termina cu bine atat timp cat cuvintele care iti ies din tastatura nu contin injurii la adresa cuiva.Cand incepi sa jignesti inseamna ca ti s-au terminat argumentele rationale si apelezi la celelaltehee hee

| Bii26 a răspuns:

Aici poti ajuta oamenii cu probleme si curiozitati, dar in acelasi timp poti sa pui intrebarile care te macina in gand aici, si vei primi multe raspunsuri.eu cred ca TPU este cel mai accesat site.

| bblock69 a răspuns:

Multi oameni de treaba...

| multimoak a răspuns:

Scurt si la obiect: Aici gasesc sfaturile de care am nevoie si am de unde sa aleg si-n plus... ii pot ajuta pe cei in pana de idei sau care doresc o opinie, un sfat despre ceva. Oricum e superb...

| kaya a răspuns:

Ai zis ca dai fundita.hmmm chiar nu ti-a placut nici o descriere?thinking

| PurpleLadybug a răspuns:

TPU e unichappy e super sa poti sta si pe net si totusi sa ajuti alte persoane, sau altele sa raspunda la intrebarile care te macina. Plus ca ai mai multe sanse sa-ti faci prieteni, macar pe net, daca nu in viata reala, sanse care poate nu le ai pe alte site'uri. Insa cel mai tare ma amuza(nu stiu de ce) "sloganul" intrebarilor de pe TPU: "DAU fundita" (nu e nicio aluzie). As ptea descrie TPU-ul la nesfarsit day dreaming. E prea perfect aici (eh, exceptand zilele in care nu'ti poti accesa contul). Si gata, v'am lasathappy wave
Take carepeace sign

| love4u a răspuns:

Pentru ca aici gasesti raspuns la orice intrebare. Pentru ca aici nu sunt conflicte, userii nu se injura intre ei, nu se jignesc si nu isi vorbesc vulgar, si este o comunitate unde toata lumea este intelegatoare si amuzanta big grin.

| coosmin24 a răspuns:

Imi place TPU deoarece atunci cand ti se raspunde la o intrebare, fiecare vine cu diferite idei, pareri, motive, de unde poti sa alegi ce vrei pentru a rezolva nelamurirea.si in alta vorba de cuvinte mai apare si curiozitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata reala nu vorbesc mult si sint mai singuratec dar a nu se intelege asocial. Pot socializa extrem de bine atita timp cit nu-si da seama nimeni ca-i doar de complezenta.Aici e altceva vorba userului Aprill"In lumea virtualului vorbesc cu cineva dar am impresia ca-mi vorbesc mie". De asta-mi place TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place pentru ca pot ajuta si pot fi si eu, la randul meu ajutata, Imi place pentru ca aici "imi pierd"timpul cu folos si nu ma plictiseschee hee, imi place pentru ca ma binedispune(nu mereu, dar de cele mai multe ori) pentru ca rad aici(sunt unii utilizatori cu un simt al umorului extrem de dezvoltathee hee) pentru ca ma mai pun la curent cu noutatile(muzica, videoclipuri), pentru ca aflu lucruri interesante(despre calculatoare, in special, la care nu ma prea pricephee hee). Tiebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu cand sunt plictisita, TPU este cel mai bun medicament laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place TPU pentru ca numai pe acest site ma pot exprima si imi pot lasa opinile despre care nu prea pot vorbi cu oricine, imi place TPU pentru ca aici pot invata anumite lucruri si ma simt bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TPU ne ajuta sa ne facem prieteni noi si sa ne ajutam uni pe alti si bine inteles sa dam funda big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place TPU pentru ca aici am ocazia sa vorbesc despre problemele mele, sa-i ajut pe altii sa-si rezolve problemele. Imi place ca aici nimeni nu ma cunoaste ca sa ma poata critica. Daca am o nelamurire sau m-am certat cu diferiti colegi, imediat ma loghez pe TPU si vorbesc. Pe scurt:imi rezolva problemele din viatabig grin

| Andreia1 a răspuns:

Pentru ca imi place ca lumea se deschide si isi spune probleme personale.imi place sa ajut si la randul meu sa fiu ajutata. pupici.love struck

| sporadic a răspuns:

Mai interactionam si noi!