Am si eu o intrebare asemanatoare.Te acuz alta data.
1.Cat de des tastezi intrebari si raspunsuri de pe wc? A.Foarte des, mai ales ca acolo imi vine si inspiratia.
B.Incerc sa ma abtin, da pe TPU tot postez.
C.Niciodata! Poate rar, o intrebare asa fulger, in timpului actului sexual.
2.Ti-ai dori un tricou TPU? A.Da, dar imi e rusine, sunt user vechi, iar conturile noi nu prezinta garantii.
B.Sunt indiferent.Am acasa haine de firma.
C.Categoric, da!
3.Repeti anul din cauza ca ai stat pe TPU?
A.Da, si mai erau wikipedistii care imi dadeau link-uri naspa cand aveam teza.
B.Nu! Il am pe RAY23TM in lista de prieteni, e suficient.
C.Nu ma mai duc la scoala! Dupa unele titluri si premii primite, ma simt implinit in viata.
4.Iti miros asa tare picioarele in clasa, incat ai legat la chei ca brelog, un sobolan pe care dai vina?
A.Da, am si capcana de pe mercador luata.
B.Folosesc spray paralizant, nu ma acuza nimeni.
C.Sunt baiat destept, dau vina pe grasul din prima banca.
Asa cevaaaaa...
Am intrat pe la tine si am vazut intrebarea…
Cred ca si tu ma copii pe mine - ai acelasi stil de a da funde, vad.Iti dau sa citesti ceva, cand ai timp.
http://www.tpu.ro/......ct-pentru/
La povestea ta cu fata, sau cu maioneza- ca nu inteleg prea bine care-i personajul principal – te sfatuiesc sa incerci sa comunici mai mult cu ea.Cu fata, adica.Incercati sa va apropiati si sa va atrageti mai mult.Nu judeca faptele dupa aparente - chiar daca a fost putin neatenta, asta nu spune nimic despre sufletul ei care poate fi mare si bun, iar o picatura de maioneza este ca o picatura de apa intr-un ocean, mai exact e neimportanta – importanta este iubirea dintre voi.Si parintii tai ar trebui sa nu se bage in relatia voastra, deci nu mai vorbi cu ei.Plus ca poate ea te-a testat si a lasat sa curga aia pe jos tocmai ca sa vada daca o iubesti cu adevarat, eu asa cred.Este foarte greu prin ce treci, te-as sfatui sa mergi la un psiholog.
Sper ca te-am ajutat.
Și eu dau vina pe grasu din prima bancă.
Au murit furnizorii de reclame pentru TPU. Cum sărbătoriţi?
a) cu şampanie
b) cu MoarteaLaConserva
c) cu funda de la CimpoiMarinCancelledWizardMagicianulfermecatLuisFigo
Ioi, scuze, mi-a scăpat partea cu "cine ghiceste urmatoarea intrebare pe care ne-o pune TPU" (mi-e greu să mă concentrez când simt ceva mişto în căşti...şi nu numai).
De la Oracolul TPU oficial m-aş aştepta mai degrabă la ceva gen:
- Când vă scobiţi în nas, o faceţi:
a) în sensul acelor ceasornice
b) contra acelor ceasornice?
- Unde vă ţineţi banii?
a) la saltea
b) la nevasta (ea prin magazine şi spa)
c) la cea mai super-puper-şmecheră bancă "BLA-BLA"
- Vă place banca "BLA-BLA"?
a) of course
b) nu/nu prea
c) nici nu am auzit de ea (dar acum că m-aţi întrebat - m-aţi prostit şi ca să nu par prost, m-am documentat. Acum ştiu ce e banca "BLA-BLA". Este cea mai super-puper-şmecheră bancă. Trăiască Oracolul TPU şi reclama mascată!)
Ce ai face daca s-ar desfinta TPU?
1.Mi-as lumea in cap (de unde tricouri, funde si alte premii?)
2.Asta e....se poate si mai rau!
Stii ce ma enerveaza pe mine la oracolul asta? ca trebuie sa raspunzi alegand o varianta de acolo... ceea ce limiteaza foarte mult posibilitatile de a-ti exprima cu adevarat opinia in legatura cu chestiunile arzatoare si importante puse in dezbatere.
Hm. Nu stiu ce as intreba n-am mai citit de ceva vreme intrebarile din oracol si n-as vrea sa repet ceva de acolo...
Cat de des iti tai unghiile? (e asa banal, cred ca a fost intrebarea asta)
Daca ai infiinta un partid politic, ce sigla ai alege? (asta e foarte plictisitor, asa ca probabil a fost si asta deja )
Poate imi vine maine vreo idee mai buna si mai raspund odata, ca si eu sunt smechera.
Bine,smechero...
Acum am fost eu la rand sa zambesc cu calculatorul...
Mare dreptate ai. Si, in plus, nu stiu de ce naiba nu se pot schimba raspunsurile la oracol. De exemplu ( zic si eu ), poate vine vreun prost de prieten la mine iar intr-un moment de neatentie imi intra pe TPU ( eu fiind conectat ) si imi intra la oracol unde imi raspunde vreo prostie la o intrebare anume.
Nu e niciun pericol, sunt doua, trei sau patru variante de raspuns, cuminti toate, nu are cum sa raspunda "vreo prostie" in locul tau eventual, poate contrazice vreo idee de-a ta.
Eu am bifat in loc de o căsuță altă căsuță. -_-
Zice că primesc ajutor social lol
Am avut zilele astea nervi si stres de mi-a trecut toata smecheria... si am avut si programare la dentist! asa ca nu mi-a venit nicio idee amuzanta
Dar mi-am amintit acum de o doamna cantareata de folclor contemporan care povestea intr-un interviu, intorcandu-si ochii peste cap cu gratie, despre vietile ei anterioare, si despre karma si deja-vu-urile ei infailibile... si despre (si acum urmeaza intrebarea propusa pentru oracol):
Credeti in transhumanta?
Doamna zicea ca ea crede...
Propuneri de variante de raspuns?
Noi facem cu randu`-n toate, vad…
Eu sunt facut praf de cateva zile, asa ca si mie mi-a trecut toata smecheria.Intrebarea ta o iau in studiu si o sa-ti raspund cand sunt mai in forma.N-am nici o gluma sa-ti spun, dar in compensatie iti pot face o declaratie de dragoste mai directa-asa – imi esti tare draga…
Da` nu stiu exact sa-ti zic motivu`…
Acum iar era nevoie de o mutrita de asta galbena mai deosebita...
1.Având in vedere că lipsesc de la chimie, nu-i bai.
2.Intr-un scaun.
Dăfuq, intr-un leagăn
3.Ă...nu.
MoarteaLaConserva e fată
Miărsî Moarteo, acum nu mă pot abţine să desfac conserva de peşte din frigider.
Mersi de informatie, ai fost foarte amabil/a.
Acum baga-te si fa 2 intrebari aici, nu mai freca duda!
1). Nu merg cu autobuzul.
2). Depinde de cate pile are mosul/baba la azil.
3). Hhhm... sunt baiat. WTF?
1. Cum poti ramane insarcinata? a)facex oral; b)sarutandu-te; c)sex neprotejat.
2.Ce ai mancat ultima oara? a)bataie; b)shaorma; c)o cana de apa.
edy4KtM întreabă:
KuolemaTekeeTaiteilijan întreabă: