Iar in vis Alex Velea si Connect-r merg impreuna pe "Strada ta" si s-au intalnit cu o vrajitoare si Connect-r i-a zis lui Velea "Sa nu crezi nimic" iar cei doi au plecat in "Lumea mea". Mergand pe strada cei doi sunt urmariti de niste cainei iar Connect-r se impiedica iar alex velea incearca sa-l ajute "Pana cand moartea ne va despartii" dar vazand ca cainii se aproape pleaca strigand "Azi nu" dar intr-un sfarsit inainte sa fie omorat de caini apare Smiley care il ajuta si Connect-r il striga pe Velea "Plec pe marte" ca e vremea frumoasa "K la meteo". SFarsit!
...Iarna se trezeste muscat de un maidanez, dar,,Da vina pe'' Nightwish pentru ca inca mai canta, si nu-l asa sa,,Enjoy the silence''. Deschide fereastra ca sa poata simti,,Wind of change'' dar vede,,The sleeping sun'' si isi da seama ca din cauza cainelui nu a putut dormi in,,Bed of roses''.,,Knockin on the heavens door'', calare pe,,Caii verzi pe pereti'' zboara spre luna, devenind,,Man on the moon'' si uitandu-se la extraterestrii facand,, Moondance''. Maidanezu acela a fost de-a dreptul,, Unforgiven'', asa ca se gandeste sa,, Turn the page'' &,, Disappear'' inapoi pe Pamant. PUNCT
Nu e amuzanta, dar macar e o continuare.
P.S : Hai, dati cu Eronat si Nefolositor
"Sincer nu ne pasa" de ce zici tu asa ca "Hai lasa`ne" cu muzica ta (decat Cai veri pe pereti e tare de acolo)
P.S sa se site ca ce am zis eu mai sus nu ascult doar am vrut sa vorbesc in limbajul tau
Vreo 3-4 minute. De ce intrebi?
Da ce asculti?
Numele meu iti spune ceva?
Si Inna 'a injectat gaina cu slanina' si a cantat 'decat sa minti' degeaba pentru ca 'Vreau sa imi dai un like' nu a fost de acord sa o publice asa ca a publicat 'Gagnam Style' atunci ei. ca niciodata 'au trait dar au murit' spunandu-si 'cu ce m-am ales in viata'.
Gata. Funda?
Dupa ce l-a ajutat, Cabron cu What`s up sunt iarna pe val, iar Corina ii asteapta pe Perne moi, pe cand J. Yolo suparat ca il inseala ii spune " te pup, pa pa ", in timpul acesta George Hora " priveste inainte " si cu tupeu " vrea sa-i dai un like "
Aditu231 întreabă: