X=5y si z=x*x rezulta ca consucatorul=soferul, din asta rezulta ca varsta soferului=varsta mea, respectiv varsta ta daca tu esti conducatorul.
Prima satie... x calaori.
Mai bine nu-ti mai bate capul cu problema asta de logica si pune mana pe o carte de Lb romana.
Ar cam trebui să-ți schimbi numele că oricine are boss la nume e considerat un cocalar infect analfabet și virgin.
Sa sti ca ai dreptate, pentru ca si eu am 13 ani si pot sa pun niste intrebari de ori vrei sa-mi dai o mare palma ori te gandesti 10.000 de ani si tot nu poti sa-mi raspunzi.
Te regasesti printre randurile de mai sus sau ti-au murit laudatori? Evit pe cat posibil oamenii de genu tau,n-are rost sa stau sa-ti explic acum cum sata treaba, dar iti zic pe scurt.Te crezi si pretinzi ca esti inteligent/a? Asta denota un om slab si fara caracter, macar de putina modestie dai si tu dovata!
Din pacate mi-au murit.
Nu ai vrea tu sa ii inlocuiesti?
Chiar de as vrea nu pot sa te incurcEsti genu de fata de care ma indragostesc la prima vedere+ca ai un caracter care ma atrage:XSa nu uiti de intrebarile filosofice, alea de care vorbeai mai sus
DaciaRomania întreabă: