Si cu fundita rosie pe cuc?
Nici chiar asa... mai bine la gat sau pe cap )
Nu fi timida, o sa ii spun eu Mosului daca ti-e rusine, stiu ca vrei!
Nu ..Nu vreau. POate preferi tu asa ceva!
Eu am deja tot ce-mi doresc , deci nu cer un tip frumos cu fundita pe cuc.
Imi pare rau dar eu nu am cerut un tip frumos cu fundita pe cuc ..CI un baiat frumos, pentru ca nu prea exista asa ceva :*
Cum naiba sa nu existe? In ce sat locuiesti? Pff serios acum, cum sa spui ca nu exista baieti frumosi?!
Gusturile nu se dicuta, SI ca sa stii stau in Bucuresti. Hai ca nu mai e gluma acum
Dar am spus eu ceva? calm down, intrebarea e la t/a
Pai daca stai in Bucuresti vrei sa ne dai intalnire?
Vrei sa tea asteptam cu flori in gara? :3
Pai vad ca nu prea stii sa o iei in gluma, asa ca am luat--o serios,, Cati ani ai? 11?
Da am zis eu ceva?
Nu ma impresionezi cu replica asta, dandu-te matura ca vai cati ani ai 11. Tu esti aia care nu a luat in gluma, nu eu sorry
Crede-ma daca la mine frumos - inseamna bogat, atunci te inseli. oamneii bunii a fost doar un raspuns. Ati si uitat ca t/a e o categorie de amuzament!
Nu cred ca a fost o gluma dupa ce ai zis ce ai zis. NU mi s-a parut amuzant deloc
Un harlet ( asa arata unu http://www.google.com/......tp?/imgres )
Si un ambreaj de motostivuitor.
Multe femei si bautura.
Cat despre Elena, ea vrea baiat... fumos. Are si pretentii, e singura da tot are pretentii. Lasa draga mea, frumusetea trece.
OOO Serious Sam 3 a? Nu mai bine il iei dupa net? .
Nu iti zic. Dupa aia vrei si tu si daca n-are de unde sa faca rost o sa aduca numai la cine a fost mai cuminte anul asta.
Eu oricum am fost, dar m-am certat cu un spiridus si ala i-a zis numai chestii rele si neadevarate despre mine.
Nu te copiez stai calm, sunt prea originala pentru asta.
Un X-Box 360, o tableta, SG 3, si niste prieteni care sa participe la "un concurs de injuraturi" si o gagica decenta, fara ganduri perverse . La faza asta parca-s Danut de la Vacanta mare.
Da prea multe vrei draga, prea multe! Nu cred ca ai fost atat de cuminte
Ba da, am fost, n-am mai spart ceva de 5 minute.
Era sa zic o prostie dar mai bine ma abtin ca sa nu fiu bannat .
Nu te abtine, hai, nu-ti fie rusine
))), numai lasa , imi place mai mult asa rusinos cum sunt .
Hmm,pacat
Da un id ca sa ti-l dau pe mess, ca nu ma lasa TPU sa ti-l dau .
Genetic.alex
Vreau un borcan mare, maree de Nutella, la fel ca ăsta : http://1.bp.blogspot.com/......utella.jpg :o3
Nu am avut medii pe așteptarea părinților mei la școală, am luat note și mai mici de 7 și unele mai mari, dar medie generală mi-ar ieși 8 și ceva.
Eu consider că nu merit nimic.
Paaii...vreau sa ma lase sa'i conduc sania zburatoare pana in Hawaii..deocamdata atat