Afara o fi frig, dar in cimitir e ger.
Să nu îngheți, maică.
Hai fă Florico! Chiar asa? Eu stiu ce fac si fac ce stiu! Ce naiba? Cum sa inghet eu,gropar cu diploma! Am groapa in sange! Pot sa fac toate tipurile de gropi: rotunde, alungite, triunghiulare, sferice, 3D, mari, mijlocii, cat palma etc.Crezi ca nu pot sa imi fac o groapa in stil Strenzge pana trece iarna? Doar ca imi las capul descoperit si periuta cazma in gura, sa nu ma manance dihaniile!
Florico pe dracu.
Poți fi și astronatu, nu ești mai bun decât ciocolata.
Hai nu mai spune! Stii sa faci si d`alea 3D?
Fa una pentru. pisica mea c`a murit saracuta!
Pot fi si astronaut,
Eu pe tine nu te...
Completeaza tu.
Nu trebuie sa fac.Sunt deja facute din vara...Vino la Cimitirul Plin de Viata si gasesti acolo la seciunea Pisici>3D.
*caut
Si asta se poate interpreta...
Un gropar care nu isi taie colectia de lopeti si cazmale pentru lemne de foc.
Nu'i nevoie să le dai foc. Ţine'le de cald cumva...
Daca mi le bag in... teaca, o sa fie tinute la cald?
Păi nu ştiu... încearcă să vezi
Atunci,daca nu mai sunt lemne, pot sa iti iei stoc-ul si sa ti-l bagi in...gura! Eu ti-am platit pentru asta, Costele! Ce facem, ne facem asa pe fata? Ingropa-ti-as nevasta...
Ţi-am spus că nu accept dinţii de aur pe care-i scoţi din gura morţilor care-i îngropi. Ori îmi plăteşti cu bani, ori mori de frig la iarnă.
Asa? Lasa ca imi mai ceri tu mie creioane colorate...Sa vedem atunci cand te-oi trimite la Viorica Chioru! Caci de la mine nimica nu mai vezi!
No,multumiri baba Gaia.Eu nu port decat de la firma VDA.(Viata De Apoi)
Pretentiosule!
Zi tu Gino! Nu-i asa ca Viorel asta e prost rau? Da' prost de'ala contagios! Fugi pana nu te loveste cu prostia pe care o arunca.Mi-a penalizat pisica.
Da` asta ii nesimtire, ma Deci din cauza lui mi-a murit pisica
Bre,Vasili da ici îi trebă seriosă, di ci-i nu-i postași pi Afașeri&Finanșiăr?
Io stau cu liemnele sub fund să lin-călziesc, co altfiel ar ăngheța...Hai ia ș ghino mai riepidi, șî folosieștieț jipiesu.
Bre,rămas-am blocat icea șî nu putuș să ajung la Afașeri&Finanșiăr! Trimiti o frează dupe mini că mă mîcă lupchii!
Io am trămis freaza, da ore nu-i pre tărziu? Că eu văz luna di undi mi-s așezăt.
Nu-ti vand lemne.Iti vand gaz sa-ti dai foc.Nici nu-ti cer bani pe gaz.Ti-l dau gratis.
Vin` pana la mine ca-ti dau eu un cutit sa-l injunghii pe Costel, si-i faci si groapa sa-l ingropi!
As veni pana la tine, dar nu dupa cutit, ca ii buna si cazmaua.
Ma Alexandrele! Tu ma crezi pe mine gropar necinstit? Cand ti-oi trage o lopata dupe ceafa vezi tu numai pisici electrice! N-auzi ma ca eu nu umblu decat cu d'astea naturale? Numai nevasta-ta are d'aia electrica si ii baga baterii prin c*r.
credeam ca umbli cu necuratu
Prostanacule,nu sti ca ne-am certat? Acuma el umbla cu Nicu' a lu' tanti Vica, eu umblu cu lopata pe aleea Cimitirului Plin de Viata - locul unde am copilarit si am ingropat primul cadavru!
La primul avort spontat apelez la tine pentru o gropita cat palma
Pentru soacra-ta am pastrat ceva special. Uite aici aruncatorul de cadavre.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Uite-ma in poza ce frumos is.(in dreapta)
Mie imi trebuie lopata ca ii pamantu moale diseara si am chef sa fac pe cartita vreo trei metri in pamant si apoi se impiedica 'accidental' in ea si se pune la loc pamantul in mod misterios...
Incepator...
Mda idee mai buna?
Catapulta umana.
Funda?
Atentie gluma! nu da cu piatra`n geam ca nu e bicicleta ta si mai da`te jos din corcodus
Viorele! Nu te-am intrebat nimic pe tine, ca nu mai vorbim, ai uitat? Nu mai stii cand te-am prins ca imi violai pisica? Si era ultima.Na,uite gluma: PISICA AVEA O BTS INCURABILA!(*nota: BTS = boala cu transmitere sexuala)
Daca bag un geam prin tine vad foamea ai dat de net si tu terminatule