Atunci,daca nu mai sunt lemne, pot sa iti iei stoc-ul si sa ti-l bagi in...gura! Eu ti-am platit pentru asta, Costele! Ce facem, ne facem asa pe fata? Ingropa-ti-as nevasta...
Ţi-am spus că nu accept dinţii de aur pe care-i scoţi din gura morţilor care-i îngropi. Ori îmi plăteşti cu bani, ori mori de frig la iarnă.
Bre,Vasili da ici îi trebă seriosă, di ci-i nu-i postași pi Afașeri&Finanșiăr?
Io stau cu liemnele sub fund să lin-călziesc, co altfiel ar ăngheța...Hai ia ș ghino mai riepidi, șî folosieștieț jipiesu.
Nu-ti vand lemne.Iti vand gaz sa-ti dai foc.Nici nu-ti cer bani pe gaz.Ti-l dau gratis.
Asa? Lasa ca imi mai ceri tu mie creioane colorate...Sa vedem atunci cand te-oi trimite la Viorica Chioru! Caci de la mine nimica nu mai vezi!
Bre,rămas-am blocat icea șî nu putuș să ajung la Afașeri&Finanșiăr! Trimiti o frează dupe mini că mă mîcă lupchii!
Un gropar care nu isi taie colectia de lopeti si cazmale pentru lemne de foc.
Ma tu habar n-ai pe ce planeta traiesti! Mi-a inghetat cand o tineam in mana si nu pot sa o mai dau jos!
Io am trămis freaza, da ore nu-i pre tărziu? Că eu văz luna di undi mi-s așezăt.
Vin` pana la mine ca-ti dau eu un cutit sa-l injunghii pe Costel, si-i faci si groapa sa-l ingropi!
As veni pana la tine, dar nu dupa cutit, ca ii buna si cazmaua.