Genial! ...ca de fiecare data. Melodia a completat cu succes aceasta poveste. M-am simtit ca la premiera Titanic-ului. Foarte emotionant, foarte tare... Desenele sunt tot mai profi, iar povestile - tot mai interesante. Ai evoluat foarte mult. Bravo!
Multumesc, Cretaker (pentru tot)! You are the best!
Wow, un sfarsit destul de dragut. Ma asteptam la ceva gen lupta s-a incheiat, binele a castigat si toti merg acasa. Si cand te gandesti ca totul a fost un vis, eh. xD
-uhh- Astept sa vad comm-uri gen : ''Un cadou mai frumos nu puteam primi de Craciun.". I'm so looking forward to it.
So, thank you for taking your time to finish it. =) Btw, your new profile pic is cute. ^^
Felicitari, chiar ma asteptam la alt sfarsit, dar asta rupe
Si, Lol. Ce a patit poza ta? Daca nu se mai excita ilovecretaker cand te vede? Ce'o sa te faci atunci?
Chiar nu ma asteptam la un asemenea final
Foarte epic
@tudorrrr dupa ce ca l-ai copiat pe Cretaker pana la cer nu stiu cum de ai pretentia sa mai apari si in comic =\
Superb finalul! Chiar nu ma asteptam...Ne-ai surprins pe toti, Cretaker!
Este cel mai frumos cadou virtual pe care l-am primit vreodata!
Felicitari!
si
Craciun fericit!
Baieti, tocmai jucam LittleBigPlanet si trebuie sa va spun ca, creeaza dependenta, e 4:15 si inca joc.
De asemenea, meh, nu stiu despre comic.
Poate or mai aparea, altele, new fresh storyline/plot
Super! Vai de mine, bestiala partea a-6-a!
Nu am aparut in ea, dar mi-a placut mult de tot...
Merry Christmas, Cretaker! Poti sa faci pana la partea 100?
Te rugam! [bine, am luat-o razna]
Craciun fericit!
Tare! A fost super dragut bine realizat dar ma asteptam la alt sfarsit din parea taoricum super dragut! Bv! Data viitoare pot sa apar si eu-
Bravo... Mancam cartofi prajiti si cand am citit faza cu tigara si berea am scuipat de am patat perdeaua
Frumos inceput, frumos final...
Mai asa, in spiritul craciunului
Merry Christmas!
Chiar daca ai incetat(sau nu) cu TPU:The Movie...ai face bine sa ne mai bucuri si cu alte creatii in continuare
Craciun fericit!
Oh, holly LOL! a fost dragut... mi-a placut
ce fata i-ai dat brigaelei a fost neasteptat... cum ai putut face un asemenea final?o sa o pierzi pe Ilovecretaker
Sarbatori fericite, Cretaker! let the Holly LOL be with you!
Mi-a plăcut faza cu utilizatorul "justinel1999". O treabă bine făcută! Felicitări şi sărbători fericite!
Bravo, Cretaker.Ai reusit din nou sa ne inveselesti ziua.Iti multumim si sarbatori fericite!
Julyly2089 întreabă: