Iti trimit niste femei sexy prin avion. Apropo La multi ani pentru ieri, ca nu am apucat sa iti zic.
Multumesc man, a mai trecut din viata mea inca un an asta e, ziua ta cand e?
20 aprilie.
Frumos,de fapt ziua mea e pe 1 decembrie, dar cum nu a stiut asta nimeni, mi-am pus data pe 23 ziua lui soramea, ar fi fericita sa vada ca i spune atat de multi la multi ani
Bine de stiut.
Pune-l sa-ti raspunda, iti trimit horoscopul lui!
La multi Ani! Dragutilor!
Ce singuratate? Nu te mai da 'ranit'.
Esti CU NOI!
Mai aveai o zi sau 3 si te nasteai cu AH in aceeasi zi! Retroactiv " La multi ani!"
Ai dreptate
Tu macar vezi, eu am o gramada de oameni in jur, dar nu-i vad!
Pe 20 aprilie s-a nascut Hitler. Merci.
Parintii mei sunt langa mine man, ma simt singur ca n-am iubita dar asta e, macar i am pe ei, nu sunt singur, vorbeam de iubire
Pardon: 'postactiv'.
La mine e mai trist!:Nu am 'cum le zice?"reprezentatori, nu stiu, a aparut un termen udat acum de la Colectiv incoace!
Zi-mi si me, daca-ti amintesti! Te rog.Aaa! Detinatori, ceva in sensul asta MAN!
Pacat man, nu ai un frate langa tine e trist
Mi-am amintit: 'Apartinatori', asta e cuvantu', termenu!
Nu e rau deloc!
Daca ai banu ai si fete! Dar ele saracele nu te vad sau tu le respingi!
Dragule explicate daca nu ai banii ele nu te vad sau cum?
Daca esti frumos te vad ele, daca ai banii vad banii tai, daca esti ai un carcater bun te vede toti si isi bat joc de tine
Am vazut un film mai vechi! Barbatu' avea boala aia, avea cancer la prostata.
Dar era miliardar.
S-a indragostit de 'jumatea reala a lui' dar nu facea fata in pat. Fata-l iubea la MAXIM. El 78, ea 18 ani.
Nu iubea banii lui cat pe el ca individ!
Sta omu si gandeste, nu putea sa- i satisfaca nevoile sexuale, apoi angajeaza un cretin frumos si cu nevoie de bani, si ii trebuie o luna sa o lamureasca pe fata pe care o iubea ca-i place sa o vada multumita!
Ca atare mai vorbim!
Daca vrei sa afli finnalul, daca-l cunosti nu mai zic nimic!
Si care-i problema?
Ziceai ca esti SINGUR!
Dar daca aveai o nevasta betiva, care ragaia, 100 de kg pe ea, fara forme fara nici un gest sa-ti trezeasca 'iubirea', ce te faceai?
Ca 90% in lumea asta isi fac concediile pe coasta de azur sau Honolulu!
Inseamna ca nu am gresit mult! Nu ma iau dupa propaganda!
Frumusetea nu este data, nici macar a o vedea oricaror ochi. Eu cred ca tie, nu 'ochii' iti lipsesc, doar tineretea grabita, rabdarea! Habar nu ai ce poate sa-ti ofere viitorul, in sensul cel mai frumos posibil. Deci si speranta conteaza, ca trecere de zona neguroasa!
Carciun fericit Waffen! Multa sanatate si ciocolata cat sa dai in diabet *poate o impartim*
Acum, nu prea inteleg! De ce numai tristilor?
Lasa ceva firimituri si fericitilor!
Asta inseamna TOLERANTA!
Toleranta ca toleranta, dar aia fericiti au automat Craciunul Fericit. Aia tristi, depresivi etc. nu prea.
De unde stii, ca aia 'fericiti' nu sunt deprimati?
In cazul in care sunt deprimati nu ii ar trebui sa ii includem la categoria fericiti, nu?
Excluzi coexistenta sentimentelor!
Dau un exemplu: sunt fericit ca am ce crapa in mine si deprimat ca nu am langa mine persoana care sa-mi potenteze cheul de a ma bucura de viata!
Atunci fericit pe plan emotional, sa zicem ca este un spectru.
Asa mai merge!
DaciaRomania întreabă: