Da...sunt in extaz!
sarcastic mode off
sunt prea tanara sa merg la inchisoare Doamne!
Ok Bujîe,
nu mai glumii cu cazuri de.astea extreme... era să pice monitoru'pă mine când am văzut că zici că abia aştept ziua de mâine
Stii, acum ac ce faceam si toamna trecuta: bag capul in aragaz, ma bag in congelator, pe piese, ma dau cu parfum, in gura, ma dau cu capu de pereti, invat la anatomie, studiez organele mele, ma uit in interiorul venelor... Asta fac mereu cand incepe scoala.
Weeee'll meeeet agaaaain, don't knooow wheeeeree, don't knooow wheeeeeeeeeeeeeeeen
Da, abia aştept mâine să mă uit la fiecare persoană din şcoală şi să-mi doresc să am un pistol lângă mine. ^^
Mamă, ce cul o să fie mâine.
*Tocilar mode off*
Te referi la ziua torturii -__-'?
Ţopăi de bucurie, mă dau cu capul de aragaz, îmi strâng în braţe cel mai aprig duşman, carnetul de note.
Atâta bucurie mă extenuează.
Salut,
Fierb emotiile in mine! Oare va fi bine anul asta la scoala? Ma, voi ati auzit? la inceputul orelor se va canta imnul romaniei! Voi inebunii cu imnu' ala! Parca suntem pe timpu' lu' Ceausescu!
O_O
Da.In momentu asta ma dau cu capu de pereti imi dau cu sticlele in cap si daca nu o sa ajung la ugenta sar pe geam si maine nu ma mai duc la scoala:
Da sa stii, chiar acum citeam o cartea ff interesanta.Toata vara mi-am petrecut'o citind si invatamd p[entru anul ce urmeaza nu stiu daca am stat 20 de minute pe zi la culaculator vara asta sau daca m-am dus 20 d mibnute pe afara.)))))) [glumesc, toata vara m-am jucat la pc de dimineata de la 8 pana la vreo 12 >
Julyly2089 întreabă: