Nu am mai auzit termenul asta!
Asta e un apelativ pe care il folosesc romanii cand vor sa jigneasca ungurii)
Scuze,eu doar am zis cum mai zic romanii la cei maghiari, nu am vrut sa te jignesc. daca te-ai suparat scuze.
Nu m-ai jignit deloc! Adica si daca ai fi vrut asta ma durea in cot! Ca sa ma suparati trebuie sa ma contraziceti sau sa imi vorbiti de rau familia!
OOOO! Avem o indragostita!
Cine? Eu? De Crompulet? )
Nu,nu, nu, draga mea, dar e ca un fratior, numai de i-ai vedea fata adorabila, n-ai cum sa te superi pe el
Uite cine baiat cuminte si nu ma contrazice! Vrei o ciocolatica?! Da?! Vrei?! Uite! https://www.facebook.com/......006711302/
Nu-mi deschide poza :'(
*sunt pe telefon*
ii o cioco milka cu ceva, nu mai stiu ce! Vezi de pe calculator cand poti!
De ce ai crede ca-s fata? -.*
Si uitandu-ma pe raspunsuri am vazut ca tu incerci sa ne " inveti"...
Nu 'ungureasca' ci 'ungureste', si ce? sa stii ca putin sunt cei care zic 'maghiara' si sa stii ca am o prietena, e din Ungaria si vorbeste la perfectie dar ea zice 'ungureste' nu 'maghiara', te enervezi degeaba.
Nu eu am zis "ungureasca" ci Crompy! Asa ca ceart-o pe ea! Nu stiu ce prietena ai tu... Poate ca ii pe jumatate romanca ca si mine! Si eu mai folosesc termenii astia... Pentru ca asa m-am obisnuit eu, fiindca stau printre voi, dar eu zic doar ca corect se zice cu "maghi" in fata nu cu "ung" Intelegi?! V-am zis sa nu ma mai contraziceti!
Nu e jumatate, doar ca ai ei s-au stabilit in Romania. Plus, si ce daca? Tu poti sa ne spui, noi tot ungureste ii zicem.
Tu vorbesti cum vrei! Eu incerc doar sa va invat cum se vorbeste corect!
Vrei sa spui ca 'ii inveti', mie nu imi trebuie romana, iubirea mea de portelan.
? Ok! Atunci pe tine nu te mai invat!
Nici nu imi trebuia, fiecare vorbeste cum vrea pana la urma.
Voi vorbiti cum vreti dar trebuie sa stiiti si forma corecta, stii?
Dar nimanui nu ii pasa, fiecare vorbeste cum vrea, daca x nu vrea sa vorbeasca corect e treaba lui, nimeni, nici macar un profesor de romana nu poate vorbi gramatical corect.
Julyly2089 întreabă: