Ma bucur ca a fost pe gustul vostru...Shin cu care etaj ti-am indulcit ziua? :))... uitati inca o dulceata...http://www.tare.ro/barbetta/127564-camera-ascunsa-sreet-striptease
Dar astea le stiati?
Cum refuzi o femeie? Cum refuzi un barbat?
Top 10 replici de refuz - Barbati
1. Esti ca o sora pentru mine. = Esti urata.
2. Este o mica diferenta de varsta intre noi. = Esti urata.
3. Nu ma atragi in sensul acela. = Esti urata.
4. Viata mea este prea complicata acum. = Esti urata.
5. Am o prietena. = Esti urata.
6. Nu imi dau intaniri cu colegele de servici. = Esti urata.
7. Nu este vina ta, ci a mea. = Esti urata.
8. Ma concentrez aspra carierei mele. = Esti urata.
9. sunt celibatar. = Esti urata.
10. Hai sa fim prieteni. = Esti ingrozitor de urata.
Top 10 replici de refuz - Femei
1. Esti ca un frate pentru mine. = Imi amintesti de nataraul care canta la banjo din Deliverance.
2. Este o mica diferenta de varsta intre noi. = Nu vreau sa imi dau intalnire cu tata.
3. Nu ma atragi in sensul acela. = Esti cel mai urat personaj pe care l-am vazut vreodata.
4. Viata mea este prea complicata acum. = Nu vreau sa stai toata noaptea, alfel vei auzi convorbirile telefonice cu ceilalti barbati cu care ma intalnesc.
5. Am un prieten. = Prefer motanul meu si 2l de Coca-Cola.
6. Nu imi dau intaniri cu colegii de servici. = Nu mi-as da intalnire cu tine nici daca am fi vecini de galaxie… barem de cladire.
7. Nu este vina ta, ci a mea. = Este vina ta.
8. Ma concentrez aspra carierei mele. = Chiar si ceva atat de plictisitor si de nesatisfacator cum ar fi serviciul meu este mai bun decat faptul de a ma intalni cu tine.
9. Sunt celibatara. = Am jurat sa nu ma intalnesc cu barbati ca tine.
10. Hai sa fim prieteni. = Vreau sa stai pe aproape sa-ti pot povesti cu detalii totul despre barbatii cu care ma intalnesc si cu care fac sex. Este vorba de perspectiva barbateasca in a vedea lucrurile.
Enigma, norocul meu ca m-am maritat inainte de a citi bancul ca, altfel mai stii...ramaneam fata batrana...
Enigma, norocul meu ca m-am maritat inainte de a citi bancul ca, altfel mai stii...ramaneam fata batrana...in timp ce tu ramai la etajul 2 probabil...
Vi-l mai spun si pe asta si am plecat sa-mi termin mancarea...altfel, daca nu-i dau de mancare lui barbata-miu, poate ajung si eu sa-mi pun picaturi...in ochi...
Nevasta lui Bula isi pune picaturi in ochiul stang, apoi in cel drept si, la sfarsit, intre picioare. - Esti nebuna? Acolo de ce pui? O intreaba Bula, consternat de gestul ei. - Cum de ce? raspunde femeia. A trecut multa vreme de cand nici ea n-a mai vazut nimic.
Mic dictionar de inteles femeile
Da = Nu
Nu = Da
Poate = Nu
Imi pare rau = Iti va parea rau!
Ne-ar trebui = Eu vreau
Fa cum vrei! = O sa platesti cu varf si indesat!
Hotaraste tu! = Hotararea cea buna ti-am spus-o deja!
Trebuie sa vorbim = Iar trebuie sa te critic
Bineinteles, fa cum vrei = Nu vreau sub nici o forma sa faci asta!
Nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt suparata, boule!
Ai un aer atat de barbatesc... = Ar fi cazul sa te barbieresti.
Cum de te porti asa frumos astazi? = Asadar vrei sa facem sex astazi?
As vrea perdele noi = As vrea perdele, covoare, mobila si tapete noi.
Ma iubesti? = Am trecut astazi pe la magazinul de bijuterii, sa-ti spun ce mi-a placut?
Cat de tare ma iubesti? = Am facut ceva ce sigur nu-ti place.
Nu-i nimic... = Tampitule!
Mic dictionar de inteles barbatii
Mi-e foame = Mi-e foame
Sunt obosit = Sunt obosit
Ce rochie frumoasa! = Ce sani frumosi!
Da, imi place noua coafura = O gramada de bani la coafor si uite ce iese!
Am putea iesi la un restaurant? = Vreau sa facem sex.
Vrei sa dansam? = Vreau sa facem sex
Ma cam plictisesc aici... = Vreau sa facem sex
Te iubesc = Vreau sa facem sex
Te ador = Stiu ca am mai spus deja, dar... vreau sa facem sex!
Pe masura noastra, ne-ai mai inseninat ziua Auran, esti pe placul multora de aici, tine-o tot asa, ne faci ziua mai fericita.
DaciaRomania întreabă: