Eu...noi, userii de pe categorie( in afara de persoana pe care te-ai suparat)...
O sa fie naspa fara tine.
Daca pleci, plec si eu...
Sunt de ajuns 3 motive?
Bye-be, Killy
da' ce-ai păţit, tu?
vrei să vorbeşti cu cineva?
de ce eşti supărată?
Sa spunem doar ca vreau sa plec de-aici fiindca vreau sa ma indepartez de o anumita persoana
dă-mi mesaj privat
trebuie să vorbim clar!
Ok...
O poți bloca )
Stiu,dar tot nu scap de ea
Se va pierde una dintre cele mai hazlii persoane pe care le-am vazut in viata mea... unul din stalpii de rezistenta a comediei universale.regina amuzamentului si glumelor bune...adio!
ce dragut, acum nu stiu daca ai vorbit serios sau nu, dar ce mai conteaza?
te voi tine minte
Deja ma satura astfel de intrebari,
Motive? Pff, mie tot mii greata de toti de la T/A in special de grupa pe care o numesc eu "Ironici."
Si 2 e doar un site pacatos, o sa-ti fie dor? Lol e doar un site ceea ce se intampla aici nu inseamna nimjc, mai ales ceea ce se intampla la T/A, сategoria asta e plina de cinici care ma enerveaza
Si uite asa am scapat de voi doua dintr-o lovitura.Eu stiu de ce pleci, nu mai suporti sa ma vezi zilnic fara sa ma poti atinge.Lasa,stiu,e dureros dar o sa iti treaca.Acum ca tot pleci spune-mi un lucru, ce culoare au chilotii tai?
Nu mai plec
Dar imi poti spune ca nu ma supar
Mda,las-o balta
Nu,n-am
Am spus ca ai, deci gaseste! Pana nu ma enervez!
Daca nu-ti pasa, nu te-a pus nimeni sa raspunzi
moarte placuta
Vrei sa faci sa planga un brotacel zburator? nu ma face sa plang te rog :'( nu te cunosc dar m-ar intrista groaznic plecarea ta.
Nu mai plec
Ieeeeeiiiii! Sunt un brotacel fericit :3
Eu cred ca mai bine ramai..si acea persoana..TPU.ro ti-a pus la dispozitie sesctiunea de "utilizatori ignorati" foloseste-te de asa ocazie in loc sa pleci.
Nu te impun fa ce vrei eu nu stiu ce ai tu cu acea persoana.
Poate ne mai intalnnim in alta parte
Cine-i de vină? Şopteşte aici că nu vede nimeni
Mai bine iti trimit un mesaj... da nu te cunosc, cine esti?
Oh, Atsuko mă numesc şi o floare o să-ţi dăruiesc (best rimă ever)
Un user destul de antic, sunt foarte de încredere :3
Bun atunci sa speram ca nu ma dezamagesti, ca m-am saturat de asta
Cine e cel din poza ta? Îl caut de-o viata.
Nu ştiu da' caut pentru tine
Cauta cauta. Cred ca e fanArt...nu. Sper sa nu.
E fanart apparently, l-am căutat, cineva de pe deviant art la facut
Of...frate, si e asa tare.
Când un user părăsește ceva drag lui, e tristețe.
Dar când un user își părăsește prietenii dintr-o categorie (spre exemplu), e ceva ce numesc eu (pre-depresie). Poate că tu nu o simți, dar noi o putem face (in cel mai rau caz). Spune-mi TOP 3 persoane pe care le-ai plăcut de pe TPU. Ei sigur vor suferi dacă tu vei pleca (nu conteaza de unde, conteaza gestul). Și sigur nu vrei să îi dezamăgești, că cine știe ce a intervenit între voi (ce vreau să insinuiez e că poate tu încă mai ești prietenă cu ei, iar ei nu pot trăi fără să te aibă prin preajmă).
Eu când nu mai am un singur prieten, mă simt trădat și dezamăgit că poate prietenul ăla ținea la mine și nu mai e prietenul meu din motive prostești fără ca eu să fiu vinovat.
Știu că am scris romane și știu că nu ne prea cunoaștem, de ceea îți dau IN PRIVATE id-ul meu și mai vorbim (mama e psiholog și știu foarte bine să calmez lumea, am învățat de la ea), da?
Capu' sus și fața înainte!
Vreau să-mi promiți ceva, că nu ne vei părăsi de pe categorie (îți dau timp să te gândești) și să nu lași lumea să te controleze, pentru că nimeni și nimic de pe fața pământului n-are dreptul să se hrănească cu sugerința altora.
Nu știu dacă am auzit bine, nu știu dacă îți place această melodie pe care ți-o dedic. Eu sper să-ți placă, e LYRICS (se potrivește cu starea ta emoțională):
https://www.youtube.com/watch?v=iRy851cYEAQ
Vizionare plăcută!;)
PWP și nu mai fi tristă!
O ZI BUNĂ SĂ AI ÎN CONTINUARE ȘI O SEARĂ / NOAPTE CÂT MAI FERICITĂ ÎȚI DORESC!
:*
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: