Aaaa,pai am stat putin sa ma gandesc, care Gherghinel, dupa mi-am amintit, ca il stiu, dar nu cred ca aveti sanse, el de fapt e cu 5 ani mai mare, si are deja 4 amante,una dintre ele e Mărie,o sti,aia de la colt de la spitalul de nebuni,cica a fost deja pe acolo,dar nah,alta e aia,aaamm,cum era...a da, Georgeta,a treia e din Moldova cred, asa parca mi-a zis, aia cica o cheama Olga, si mi s-a spus ca ea e si cu Ion, iar ultima cica ii Tatiana, sti aia, din cartierul ala in care sunt muuuulte babe barfitoare.Gherghinel crede ca ea are 20 de ani, da' ea de fapt are 65, si-a facut injectii ca sa para mai tanara, batranii din zilele astea.
Ei, dupa ce ti-am spus cum stau lucrurile, cred ca nu mai vrei sa fii a 5 amanta a lu' Gherghinel, de fapt si pechinezul lui cica are 2 amante...heh
Haha Suna cunoscuta:
Nu se accepta intrebarile:
-Intrebarea fara raspuns (sau care necesita interventia Mamei Omida)
"Credeti ca o sa ma marit cu Gherghinel? El e cu patru ani mai mare decat mine si are un caine pechinez surd''
Credeti ca daca pui o intrebare interzisa aceasta va disparea in mod magic?
Vom afla...
Cine e ala? Orice e posibil si ce conteaza daca are un catel surd, iti iei si tu o catea surda ca sa ii zici ca aveti ceva in comun.
Și a trecut 12 ani și nu a dispărut această întrebare. Vraja ta este cam slabă frate .
Draga, doar Mama Omda stie, vrei parerea mea?
Ia-ti un cal si muta-te in Peru... O viata placut
Cred ca te-ai potrivi cu catelu ca doar e sunr si nu aude intrebarile stresante pe care le pui si pe care le scrii pe TPU
vezi ca Gherghinel e daja maritat cu cainele asa ca trebuie sa il insele catelu pe Gherghinel ai grija in viata ta amoroasa cu cainele
Gherghinel, ala cu un caine surd si pechinez pe deasupra? Aaa, pai e vecinul meu, ce sa mai, nici o sansa, mai are 3 sotii. Dar stai, Girghinel e catelul, si stapanul e surd , ma rog, nici o sansa, Gherghinel asta e cel mai "jmecher gagicar" pe care il stiu...
Julyly2089 întreabă: