Nuuu...I-a stai putin, furnicile mele mutante au scapat din borcan?!
Oopps...my baad .
Dar, serios vorbind, daca ar fi atat de destepte ar putea[doar pot sa care de 10 ori greutatea lor, nu?]
Înseamnă că mulţi ar fi morţi deja... lol
Mi-e frică, mai ales ştiind că [,] calc peste 50 de furnici pe zi... Minim.Mi-e să nu se răzbune.
@Pisssycutzza am ochi caprui.Cui i-am mai fur(r=m)at inima?
Huh care ii ala indragostitu` de mine?
@Deea03 coincidenta? si eu, da ma rog ii am verzi spre carpui[toata lumea cand se uita la mine zice ca am ochi caprui, daar in fine doar daca se uita de aproape vede ca ii am verzi].
@ilinka14 nu stiu da stiu ca am ochi verzi-caprui.deeci fur inima nu chiar oricui si sa nu ma crezi cateodata...lol, asta e cand ai amestec.
Bineinteles
intr-o zi eram la bunici si urmaream furnicile...dar au inceput sa fuga de mine asa ca m-am ascuns de ele ca sa nu ma mai vada ( dar eu le vedeam )...si le-am vazut ca FURNICA SEF plauia sa distruga lumea .de atunci am urat furnicile ))
P.S. foarte tare desenu' ))))
E o coincidenta ca fix cand citeam asta la stiri se spunea despre o femeie care a fost gasita injunghiata?
E o coincidenta, nu? Trebuie sa fie o coincidenta! Spune-mi ca e o coincidenta!
Debby, Awe, Woogye -sau ce prenume am mai avut- din trecut care a făcut comicu, si eu am un mesaj din 2015:
what in shrek's name is up with that grammar dawg?
Nu prea cred, dar daca ar fi putin mai inteligente poate chiar ar reusi sa stapaneasca planeta!
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
DaciaRomania întreabă: