| oprescudorin11 a întrebat:

Credeti ca trebuie modificata legea condamnarii acelor hoti care se imbolnavesc in puscarie cand sunt acuzati de hotie? Adica sa fie condamnati fara judecata! Mi se pare ca se 'dau in fapt". Circumstanta agravanta'!
Caci ma gandesc ca starea lor normala este cand fura!

Răspuns Câştigător
| Astaeparereamea a răspuns:

Intrebarea ta seamana cu bancul asta:
La doctor intra o doamna si-i zice:
- Domnule doctor, nu stiu ce sa fac dar ma simt nesatisfacuta sexual dar nu vreau sa bag divort
-Doamna draga este simplu, gasti-va un amant!
-Mi-am gasit domnule dar degeaba.
-Mai luati-va unul doamna.
-E usor sa vorbesti domnule, am 5 amanti si tot degeaba
-Sa stiti ca problema dumneavoastra este serioasa si, intr-adevar, trebuie sa va consult sa gasim un nume la boala asta
- Asa domnule doctor! M-am tot saturat sa ma faca lumea curva

| oprescudorin11 explică (pentru Astaeparereamea):

Cred ca doamna nu aflase ca aportul cel mai mare al sporului populatiei, afara de ajutorul doctorilor( cazuri rare ) este al cititorilor de contor sau(si )instalatorilor.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre sa-ti mute intrebarea.

| oprescudorin11 explică (pentru anonim_4396):

Puteai sa gasesti o gluma buna!
Realitatea o stim toti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Ia da tu un exemplu de gluma buna la intrebarea asta. Eu am raspuns ca ma deranja s-o vad unica intrebare la T/A care nu si-a gasit inca raspunsul.;-)

| oprescudorin11 explică (pentru anonim_4396):

Iti voi raspunde stupid. Nu ma pricep altfel:

Scufița roșie se plimba prin pădure... știți voi… la bunica.Pe carare se întâlnește cu Tarzan (ala cu cârpa!). Scufița… extrem de curioasă de felul ei îl abordează:– Măi Tarzan…. ce ai tu acolo sub cârpa aia ca văd că se mișcă ceva? Tarzan, rușinat:– Ce să am Scufița roșie… nu-ți pot spune… ești minoră, îți zic altădată…– Nu, nu, nu… nu te las in pace până nu-mi spui! Să scape de insistența ei:– E, dacă vrei să știi… hmmm… ca să înțelegi… e o seringă!– O seringa? zise Scufița. Vreau și eu o injecție! Pentru a scăpa de nebună, Tarzan îi satisface dorința. Extrem desatisfăcută Scufița pleacă mai departe prin pădure cântând defericire. Se întâlnește cu Albă ca Zăpada:– Ce ai fată, de ești așa de veselă?– Păi… m-am întâlnit cu Tarzan… l-am întrebat ce are sub cârpă, mi-azis că are o seringă și mi-a făcut și o injecție… fată și a fost așade bine…
– Al dracu’ mincinos… mie mi-a zis că are o suzetă!