Intrebarea ta seamana cu bancul asta:
La doctor intra o doamna si-i zice:
- Domnule doctor, nu stiu ce sa fac dar ma simt nesatisfacuta sexual dar nu vreau sa bag divort
-Doamna draga este simplu, gasti-va un amant!
-Mi-am gasit domnule dar degeaba.
-Mai luati-va unul doamna.
-E usor sa vorbesti domnule, am 5 amanti si tot degeaba
-Sa stiti ca problema dumneavoastra este serioasa si, intr-adevar, trebuie sa va consult sa gasim un nume la boala asta
- Asa domnule doctor! M-am tot saturat sa ma faca lumea curva
Cred ca doamna nu aflase ca aportul cel mai mare al sporului populatiei, afara de ajutorul doctorilor( cazuri rare ) este al cititorilor de contor sau(si )instalatorilor.
Puteai sa gasesti o gluma buna!
Realitatea o stim toti.
Ia da tu un exemplu de gluma buna la intrebarea asta. Eu am raspuns ca ma deranja s-o vad unica intrebare la T/A care nu si-a gasit inca raspunsul.;-)
Iti voi raspunde stupid. Nu ma pricep altfel:
Scufița roșie se plimba prin pădure... știți voi… la bunica.Pe carare se întâlnește cu Tarzan (ala cu cârpa!). Scufița… extrem de curioasă de felul ei îl abordează:– Măi Tarzan…. ce ai tu acolo sub cârpa aia ca văd că se mișcă ceva? Tarzan, rușinat:– Ce să am Scufița roșie… nu-ți pot spune… ești minoră, îți zic altădată…– Nu, nu, nu… nu te las in pace până nu-mi spui! Să scape de insistența ei:– E, dacă vrei să știi… hmmm… ca să înțelegi… e o seringă!– O seringa? zise Scufița. Vreau și eu o injecție! Pentru a scăpa de nebună, Tarzan îi satisface dorința. Extrem desatisfăcută Scufița pleacă mai departe prin pădure cântând defericire. Se întâlnește cu Albă ca Zăpada:– Ce ai fată, de ești așa de veselă?– Păi… m-am întâlnit cu Tarzan… l-am întrebat ce are sub cârpă, mi-azis că are o seringă și mi-a făcut și o injecție… fată și a fost așade bine…
– Al dracu’ mincinos… mie mi-a zis că are o suzetă!
DaciaRomania întreabă: