Daaa! dar nu in horoscop, cat in caracterizarea zodiilor. e o adevarata realitate ...sunt o fecioara plina de ambitz si romantism
Nu pot spune ca de fiecare data ce prezice horoscopul se adevereste :-P In schimb, imi face placere sa il urmaresc in fiecare dimineata.
Sunt in zodia leu
Daca sta cineva cu o arma la capu' meu o sa spun atunci k virgula cred si in zana maselutza, rac... un rac fara frane...
Sunt rac.Cateodata mi se potrivesc caracteristicile racului... dar cateodata nu.Am sensibilitatea care ii caracterizeaza pe raci... dar de fooarte multe ori sunt o adevarata leoaica.
@lolita-mai sa fie, ai mai aparut si tu pe aici? si cat de ''blanda''poti fi? precum o mata? _P
Nu cred deloc.Umanitate este mult mai diversa decat pot cuprinde cele 12 zodii. Mira
Sunt zodia balanta si cred in horoscop deoarece mereu mi s-a intamplat ce scria in el
Eu sincer, nu prea cred. Sunt zodia Scorpion sau Sagetator(nu stiu sigur care, dar cred ca Scorpion).
Hmm.Eu cred ca unele lucruri de potrivesc in horoscop, dar mi se pare totul atat de ciudat. Sunt pesti.Multe lucruri mi se potrivesc, dar nu cred in totalitate ca ce zice horoscopul ajuta.Este mai mult o simpla informatie, dar nu trebuie s-o iei in serios.
Andreea.
Leu..deobicei citesc horoscopul din revistele pentru fete..si de cele mai multe ori erau chiar adevarate.
Leu..deobicei citesc horoscopul din revistele pentru fete..si de cele mai multe ori erau chiar adevarate.
Da intr-un fel cred in horoscop...si sunt foarte originala ma refer ca persoana. am niste avantaje:sunt nascuta pe 1 aprilie de ziua pacalelilor, numele meu inseamna curajoasa, sunt prima zodie in horoscop adica berbec si nu mele meu incepe cu a, prima litera din alfabet... ei bine ma simt speciala
Julyly2089 întreabă: