E cumva intrebare pusa de [beep] aia careia ii place Selena? Oricum, link-ul nu mai e bun, deci intrebarea sigur a fost stearsa.Dar userul n-a fost suspendat...
On-topic: incultura e ca un virus.
*sare direct la raspunsul lui RocăruL **aplauze, bravo bro' sunt cu tine; ii curge o lacrima*
@AlleLovesSelena ...mda...copila de 10 ani care habar n-are ce e aia rock si se crede tare cu Selena Cometa aia care Suck la muzica.
@Roackere...m`or trecut lacrimilee
adica eu ascult rock de cateva saptamani si acum ma simt de parca il am in sange ` si parca m`am simtit jicnita de o fetita de 10 ani care e fan Besinela si Bibiron care spune ca rockul polueaza `... a dracu de retardata `.
@AlleLovesSelena: ia nu mai da tu lectii de gramatica altora si uita-te in oglinda. pe noi ne doare undeva de ce muzica asculti tu, pentru ca gusturile nu se discuta, dar nici tie nu ar trebui sa-ti pese ce ascultam noi. daca nu-ti place asta e problema ta, nu a noastra.
Omule cred ca fata aia nu are peste 9-10 ani.Si in plus eu cred ca are IQ -1 Rock-ul exprima sentimentele celui care canta.Recunosc nu ma dau in vant dupa rock dar ma dau in vant dupa Iris si Crepuscul.Mie nu-mi place rockul turbat.P.S:Scuze de gramatica dar am probleme cu tastatura
Baiiiiiiiiii -> ati raporat-o prea repede, unde dracu e postarea ei, vreau sa ma amuz si eu putintel! )
Julyly2089 întreabă: