| romanionu a întrebat:

Credeti in Mos Craciun?
Asta avand in vedere ca e totusi e ceva frumos sa crezihee hee
Si mai ales ca In God We Trust big grin

16 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Cand eram mica credeam, imi era asa drag cand venea sa imi aduca cadouri, incercam sa fiu cuminte sa ii aduc prajituri ma rog, numai intru in detaliibig grin.As vrea sa mai cred dar numai are farmec ca atunci cand eram copil!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da cred pentru ca Mos Craciun exista in fiecare din noi, reprezinta dorinta de a darui si de a primi cadouri, e spiritul craciunului si al sarbatorilor de iarna, e amintirea copilariei noastre.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ce legatura are? sa-mi dai si mie unde scrie in biblie de mos craciun laughing
Cum sa nu cred? i-am vazut, sunt mai multi!

| Razvan a răspuns:

E frumos sa crezi in Mos Craciun.Iti aminteste de copilarie, de iarna, de cozonacithinking
Din pacate, cu timpul ne indepartam de naivitatea copilariei si ne raman doar amintirilewinking
N-am niciun motiv sa nu cred in Dumnezeubig grin

| SexyChick a răspuns:

Imi place sa cred ca exista mos craciunhee hee imi amintesc de copilarie ...si cred si in D-zeu happy

| ριтʏcнα a răspuns:

Acest "Mos Craciun" cum ii spuui tu, in persoana nu exista

I se spune Mos Craciun din cauza ca :-Hristos s-a nascut in hambarul unui om numit Craciun si de atunci se spune ca Hristos a fost cadoul lui Maria(cel putin asa am auzit hee hee)

| BRG a răspuns:

Nu cred în moș crăciun, pentr u că nu există așaceva, este o sărbătoare păgînă, pe care Biblia cuvîntul lui Dumnezeu o dezaprobă, iar dacă vreți să știți adevărul, Isus Cristos fiul lui Dumnezeu, nu s-a născut pe data de 25 decembrie, conform Bibliei Isus s-a născut toamna, așa că m-ai pune-ți mîna pe Biblie, și nu mai scrie-ți doar să vă aflați în treabă. Crăciunul este o sărbătoare păgînă, din care a-u de cîștigat oamenii de afaceri, și magazinele atunci cînd cumpără părinții cadouri copiiiilor, și le spune că moșul le-a adus, este ce-a mai mare minciună care există, nu există moș crăciun, și moș nicolae, părinții cumpără cadourile, și tot ei continuă să și mintă copiii cum că ar exista moș crăciun și nicolae.

| romanionu explică:

Asta stim si noi ca nu a fost pe 25 decebrie naspterea Domnului ci mai tarziu... rolling eyes

| Ruxyana a răspuns:

Ceautongue
cand eram mai mica credeamhee hee
si acum imi amintesc laughing o data am vrut sa'l vad si m-am ascuns sub masa a doua zii parinti mei ma cautau ca disperatii iar eu adormisem acolo laughing si eu... ufff tot nu l-am vazut pe mosu las ca'l vad la anul:devil):*:*
pff ce vremurilove struck

| dyddyyyx18 a răspuns:

Nu, nu mai cred in Mos Craciun. Credeam cand eram mai mica.
Dar, da in D-zeu cred. happy

| eva_2950 a răspuns:

Cred ca dintotdeauna oamenii au avut nevoie sa creada in ceva/in cineva si astfel cred ca treceau mai usor peste cumpenele pe care le aveau in viata.Ai vazut ca atunci cand vrei sa nu ti se intample ceva automat invoci divinitatea si zici''D-ne fereste!'', la fel atunci cand vrei ca acel lucru sa se intample zici "D-ne ajuta!"...eu cred ca este bine sa credem ca exista ceva mai presus de noi(D-zeu, Budha, Alah, Mos Craciun.etc.)cel putin pentru confortul nostru psihic, care ne poate da o mana de ajutor la nevoie.
Da cred in Mos Craciun...cred in spiritul Craciunului, acel spirit care ne face mai buni, mai atenti cu cei de langa noi si mai cred ca ar fi ideal ca lunar sa avem Craciunul(nu e asa ca am devenii mai buni, mai iertatori?)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credem. in iepuras crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi mi-as dori tare mult sa cred, m-am maturizat si nu mai pot sub nicio forma sa revin la acele vremuri. Totusi, ceva din aceste 2 cuvine parca aprinde o flacara in mine si ma entuziasmeaza enorm de mult. Nu cred el, sper in existenta sa in sufletul meu.

| romanionu explică:

Cred si in iepuras... l-am vazut pe camp ^^hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai cred in mos craciun

Mai, eu cred cat de cathappy si inca sunt copil.CRED INCA FOARTE MULT.ca el e batranelul ala simpaticut, cu nasuc mititel, cu obraji rosiatici, cu ochisorii albastrii, barba lunga, deasa si alba, par rar si carunt, grasunel, cu bocanci negri, costum rosu cu o curea neagra si nasturei negrii:X
Imi place sa visez si sa ma duc cu gandul asa departe:X
A crede in Mos Craciun inseamna copilarie, amintiri:X
Inca traim clipele acelea...chiar daca am avea si 100 de anihappy
TOTI SUNTEM COPIIlove struck!
toti traim clipa:X
toti iubim:X
toti credem:X
absolut toti toti:X
Mosuletul ala simpatic, mai numit si Mos Ajun ne aduce darurile mult visate, mult dorite, crezute imposibile, deoarece parintii nu ni le luam si ne spuneam sa asteptam pana la Craciun:X
Mos Craciun papa prajiturelele si bea lapticul cald de pe masuta de langa bradhappy
E prea dragut:X
CREDETI IN CONTINUARE!
MOS CRACIUN WXISTA.IN NOIhappy
:::: de aceea avem zambetul ala maret si nobil pe fata cand vedem sub brad cadourile prea muuuuultttt asteptate si de aceea avem spiritul ala voios, nerabdator in zilele Craciunului.cand pe strazi, ulite(in mediu rural), scari de bloc, miroase a mancaruri de-ti lasa gura aaaaaaaaaaapa:X:X::::::::
TOATE ASTEA DATORITA BATRANELULUI NUMIT MOS CRACIUNlove struck
BY VYO