Am crezut in mos craciun cand aveam 5-7 ani, ma mintea tata ca s-a intalnit cu mosu' pe strada si i-a lasat ceva cadouri.Intr-o iarna mi-am pus ghetuta afara si n-am primit nimic A doua zi am luat-o inghetata si goala.De atunci nu mai cred in el.In zana maseluta, nu am crezut
Am crezut cand eram mica si fraiera! acum nu mai cred! dar mos craciun exista! nu? si stii ceva zana maseluta mi-a adus destui bani pentru cei 6 ani pe care ii aveam atunci! asa ca daca ma mai gandesc un pic cred ca inca mai exista!(te-am zapacit! NU?
Am crezut si eu atunci cand eram mica. Avea mama o vorba ''Mica si prostuta''Totusi era distractiv pe atunci sa stii ca in fiecare am vine Mos Craciun, Iepurasul si Mos Nicolae.
Dar tu Andi, mai crezi?
Tin minte ca ma pacalea mama ca vine Mos Ene pe la gene, si eu stateam oreee in sir sa il astept. Dar asta cand eram mic copil... timpul a trecut si acum sunt nevoita sa fac eu verisorilor mei asa Este o chestiune de moment care trebuie traita din plin, pentru a ne aduce aminte cu zambetul pe buze de copilarie
Da, am crezut cand eram mica, imi rupeam maselele doar ca sa le arunc peste casa si speram ca zana maseluta imi va aduce un cadou, ioc, nu primeam nimic.
In mos ene care vine pe la gene iarasi, in naivitatea mea, am crezut, il uram pentru ca din cauza lui ma trimiteau ai mei la culcare
Doar in Mos Craciun si Mos Nicolae credeam.Asta pana prin clasa a 4-a Asa dezamagita am fost cand am aflat ca nu exista. Mi-as fi dorit sa cred inca in Mos Craciun.Era atat de frumos :X... atunci simteam ca e Craciun.Acum...e o zi aproape ca oricare alta...
Huooo! Hirsuţilor! EXISTĂ! Toţi Moşii şi toate zânele copilăriei, există! Că de "n-ar fi nu s-ar povesti"! doar că fiind ei (moşii şi zânele) mult inferiori numeric copiilor, apelează la ajutorul părinţilor, bunicilor, s. a. m. d.
Voi sunteţi nişte copii mari (şi stricaţi) de aia nu mai credeţi în ei!
Cand eram mica credeam cu tarie in mos ene si il asteptam in fiecare seara cu somnul.De zana maseluta nu stiam, de cate ori imi pica un dinte il aruncam peste casa
Si mos craciun exista! parintii mei anul trecut nu aveau nici un ban ca i-am controlat peste tot...si am primit o pisica fur real de 9000 lei si parintii nu aveau bani si in plus am mai primit cadouri atunci...parinti mei n-ar da 9000 lei pentru o jucarie deci mos craciun exista!
Mai este bine sa credem si la batranete in mos craciun pentru a avea o parte de copilarie in mos ene am crezut pana pe la 9 ani dar cu timpu... zana maseluta nu stiu de ea eu inainte stiam de aruncatul maselei pe casa asa ca zana maselutza e o parasuta
Julyly2089 întreabă: