| silvio a întrebat:

Credeti in reincarnare? Eu nu credeam pana acum, dar aici, pe TPU, am gasit dovada existentei reincarnarii: Sensei.BRO----Andrey! rolling on the floor

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@otonis: nu se intampla nimic deosebit. Multi useri s-au scarbit de jigniri, de certuri si si-au sters conturile. Pe altele le-a sters Raluca, astfel incat, pe site, sa ramana incet-incet numai analfabetii, filosofii de carciuma si fatucele care fac teste de sarcina online dupa o partida salbatica de sex oral.

8 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Acum văzui că Legiuitoarea nu mai este, BRO nici el, eu_o_mare_enigmă gone, Flav suspendat. Ce se-ntâmplă p'aici? sigh sigh sigh

| Bacemi a răspuns:

Nu s-a razgandit. I-a fost sters contul de Raluca. Normal ca a vrut sa se intoarca pe site.

| Minty a răspuns:

Eu cred in reincarnare!

| silvio explică:

rolling on the floor, (i-)a fost ucis (contul) de admin.
Acum stau si ma gandesc: chiar s-a reincarnat, sau doar bantuie pe-aici? rolling on the floor

| silvio explică:

Ruxandra, raman pe site doar reprezentanti de marca ai romanilor, dintr-astia au mai ramas si-n tara, restul au plecat rolling on the floor. Ar mai fi o categorie, a hotilor, dar astia nu prea au reprezentanti vizibili pe site ca de-aici nu prea au ce sa ciordeasca rolling on the floor
... dar stau si ma gandesc: eu cu cine votez? rolling on the floor

| Butsilee a răspuns:

El, s-a razgandit i-a fost mila de noipuppy dog eyes
Iar, faza cu reincarnarearolling on the floor totul e posibilrolling on the floor

| TDGMeebu a răspuns:

Ok ok ok... dc i'a fost sters contul stie cineva? dadea raspunsuri fte amusante happy si interesante happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce rencarnare de...invidiat.