Din plin, indiscutabil a fost cel care a șocat o tara intreaga, in sfarsit anul asta a castigat cine merita nu ca anul trecut cand a fost o totala dezamagire
Eu zic ca da ...am mai vazut numere de mentalism, dar nu unul in care sa isi opreasca inima
E facatura, ala cu puterea mintii a modificat ce era scris in plicuri, pai nu-l prind eu, pai nu-l lasa fara minte
A avut control asupra corpului si a pacalit aparatul.Nu a oprit-o.Am mai vazut chestia asta si la altii si era si explicata
Da a meritat. Si pentru numerele facute si pentru promovarea foarte buna pe care si-a facut-o intre concursuri. Iar pentru cei ce cred ca e magie, ei bine nu este. Iluzionismul consta in trucuri foarte bine puse la punct si care tin publicul in suspans. Nuimic magic
100% daca voi credeti ca aparatu nu stiu ce are e treaba voastra am mai vazut oameni dinaia si e un control dar, explicarea e ca el este foarte bun nu stiu ce aveti voi in cap daca stiti mai bine mergeti in sezonu 3 sa va vedem
Mda, si el a fost foarte bun, dar eu cred ca daca Krem n-a castigat, ar fi trebuit totusi sa castige cei de la NO Limit.
Nu cred ca a meritat locul I. Explicatia trucului: http://www.scribd.com/......-au-talent
A meritat! Toate explicatile de pe net sunt facaturi! Mentalismul e foarte greu de practicat
N-am urmarit emisiunea, deci nu stiu si nici nu ma intereseaza.Mi se pare o emisiune de 2 lei.
Putem noi ca romani sa fim atat de cretini,incat sa votam un sarlatan mediocru? Putem noi ca oameni,sa fim atat de trepanati incat sa consideram ca ce face tipul asta e pe bune? Putem noi ca oameni sa ii ignoram pe de-alde Krem,Trio Zamfirescu sau Oana Lianu? Putem, bineinteles, ca de n-am fi putut, nu ne-am mai fi nascut in misticul taram carpato-danubiano-pontic, atat de scelerat!
Nimeni nu spune ca ce face el e magie... oamenii nu sunt toti atat de retardati
Ce face el sunt iluzii greu de facut si greu de explicat.
Sincer nu ma intereseaza prea mult cum face, atata timp cat reuseste sa faca spectacol.
Trio Zamfirescu si Oana lianu cred ca nu comenta nimeni nimic daca era sa castige...dar krem?
Tot respectul pentru el, dar si cu adrian tutu toti il ridicau in slavi inainte de spectacol. Daca era sa castige ii sarea si lui toata lumea in cap.
Pe mine unul nu m-a impresionat.
si 2 ) tu chiar crezi ca lumea l-a votat pe gog din cauza ca ei cred ca ce face el e pe bune?
S-a votat spectacolul. Ce conteaza cum aplica acele iluzii daca ele aduc spectacol?
Da ca bine zici tu! oamenii l-au votat ca sa vada spectacol nu ca sa descopere cum a facut el toate trucurile alea!
Apropo eu locuiesc in acelasi oras cu Oana Lianu!
Mie nu mi si pare ca merita el. Adica totul se putea face dinainte, parerea mea e ca Mihai Petraiche trebuia sa i-as ape locul 1!
Enigmă întreabă:
DaciaRomania întreabă: