Si eu cu tine, doar daca accepti sa speli vasele, sa faci curata si mancare, iti vopsesti parul roscat si sa raspunzi cand te strig Cutu-Cutu
Atunci devin vampir, imi fac ochii verzi, devin arogant, indiferent si ma insor cu diabolica
Al naibi german isi ia nevasta mai tanara cu 10 ani
Ai dreptate are 18 ani eu 28, acum am vazut asta, nu varsta conteaza, aia e mai matura ca multe in gandire dar diabolica
Pai atunci iti urez casa de piatra si azbest ciment, acum scuza-ma ma duc sa imi caut sot pe Olx
Ametito eu m-am oferit dar tu esti smechera, auzi la ea catel roscat, ti-am facut si cusca si tu nu vrei, te las la lucru sa nu spui ca sunt rau, daca vrei vizitam si auschwitz in luna de miere
Nu te-ai oferit, te-ai jertfit, n"eea, nu te iau ca nu ai Bmw x6 si camasa roz
Vrei sa te compar mai des? daca am bmw fug mandrele dupa mine, camasa roz nu am ca nu port, cine naiba poarta camasa
uite locul nostru unde ne vom petrece luna de miere
https://www.ardmediathek.de/......ehen/Video
Frumos tare, Parisul si turnul Eiffel, e apa de ploaie in comparatie cu auschwitz
Da chiar te rog sa ma compari mai des, ador asta
Si stai sa vezi ce frumos si romantic o sa fie cand te compar eu pe tine
Hai treaba cu Bmw o mai iert, dar fara camasa roz nu se poate!
Asta sa o crezi tu, eu sunt barbatul in casa, cu mine nu isi merge, pentru tine deschid si un lagar daca ma inseli
Se vede ca ma iubesti cu toata fiinta ta... esti atat de minunat *lacrima*
Si ce sa-ti fac eu tie daca tu ma ineli pe mine?
Sa te leg de poarta biserici, ce zici iti place?
Nu te mai insel daca esti cuminte ca o pasarica in cusca
De ce iubi? ca doar nu am nici o relatie cu nimeni
Da, dar ai vrea cu mai multe că nu ești mono ești poli (era să zic stereo)
Ai ce ai tu cu castile,sincer? as fi ipocrit sa spun ca nu,daca as fi barbat frumos,inalt as face sex in fiecare seara cu cate una, omul este o fiinta poligama nu monogama, doar social este monogama Adina, asa am evoluat ca specie, un mascul copula cu mai multe femele, iar femelele facea sex cu cel mai alfa din acel grup
E ok că vrei cu mai multe, dar ai accepta ca din toate acele multe să nu fie niciuna doar cu tine?
Nu eu decid asta,e ca si cum ai intreba,ray ai niste prajituri in fata ta vrei sa alegi doar una sau toate? asta nu eu decid,decide creierul meu in mod involuntar eu pot doar sa ma autocontrolez atat,sa fie una doar cu mine? da, daca ne placem reciproc, cale lunga pana acolo, nu o sa fie nici una cu mine, sunt basme
Nu ciordi, aia e replica mea
Exact.
Vezi că ești parașută, dar nu recunoști!
Batran, urat, puturos si sarac, caut fotomodel 90-60-90 de 17 ani!
Are tata, vrei sa va fac lipeala?
Lol Tata chiar are.
MissDelevingne întreabă:
DaciaRomania întreabă: