| Ecea a întrebat:

Cu ce animal te-ai asocia?
Psihic si comportamental.Nu neaparat din punct de vedere fizic.

Eu cu un Peste, nu imi place viata pe uscat.
Tu?

25 răspunsuri:
| ViezurE a răspuns:

Cu viezurele, ataca orice animal si e inteligent si curat.

| Toxic_6536 a răspuns:

Tigru, imi place ca totul sa fie pe placul meu si sa nu imi stea nimeni in cale. ( Sau leu happy )

| AlexxaRainbOw a răspuns:

Tin minte laughing cand eram mica imi doream sa fi fost catsel. Pt ca aveam nevoie la wc laughing lol big grin. Si mai aveam f. mult pana cand ajungeam acasa. Si preferam sa fi fost catsel ca sa pot face ori unde as fi vrut.

Dar acum pentru ca am mai crescut big grin As vrea sa fi fiu leu. Este si zodia mea. Si imi place oarecum sa pun lucrurile la punct. Si pe toti la punct =/ love struck

| Infraverde a răspuns:

In niciun caz cu unul pe cale de disparitie de se numeste Ecea

Răspuns utilizator avertizat
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Un ca*at,stau pe uscat si put,si lumea ma ocoleste,dar cand calca in mine, pfff, isi aminteste o saptamana smug smug

| sabilopod a răspuns:

Cu o testoasa sau un lenes sau un koala.

| CandyTetris a răspuns:

Probabil o cioara, nu rade ca stiu ce spun.Cioara e cel mai inteligent animal(din cate spun cercetatorii) si cel mai subapreciat si de multe ori e comparata cu fiinte mult inferioare.Si faptul ca e asociata cu tot ce tine de maleficism e un plus.

| NumePublicAnonim a răspuns:

Cu o pisica,insa,acestei pisici ii place sa inoate! Miaw,miaw, miaw, hhhhhhissss!

| Bogdanux a răspuns:

Un corb sau un vultur.

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Da de unde naiba vrei sa stiu eu... stai sa ma gandesc

leopardu cred ca e cel mai apropiat sau cu un lynx
stie sa se urce in copac
sa atace pe ascuns
si multe altele deci si eu stiu sa ma urc in copac si cand cineva nu ma lasa in pace ripostez

| CandyTetris a răspuns:

@FericitaSiTrista documenteaza-tehappy

| lipitoOarea a răspuns:

Cu un cameleon. Ma fac disparuta exact cand mama are nevoie de mine.winking

| Muflă a răspuns:

Papagal. Te costă muuuult timp (şi mulţi nervi) să te-apropii de mine (nu, nu mă las grea, pur şi simplu n-am încredere în tine -_-). And then, dacă ai reuşit să treci de partea grea... colorată, happy, perversă, moartă după atenţie, vorbesc despre ORICE fără nicio jenă, mă maimuţăresc 24/7 şi par că nu am nicio grijă pe lume cool

| Bogdanux a răspuns:

@ Mufla

Tu parca erai papagal deja?

| Muflă a răspuns:

@bogdan26
Good point.

| LaughOutLoud a răspuns:

Puma- sunt indrazneata si imi place mult sa sar peste gropi sau balti.imi place sa fiu cea care conduce dar cand vad ca cineva superior mie mi se opune ma retrag.imi place sa vanez si sa ma catar peste tot, si foarte mult sa sar in apa.

| totElodia a răspuns:

Eu tot un peste. Apa este viata mea. D-aia stau la marelaughing.

| Narcis2007 a răspuns:

Cu o broasca testoasa...nimic nu ma poate atinge si sunt foarte incet da sigur...

| Narcis2007 a răspuns:

Par a fi calitati dar de fapt nu sunt...

| Mangustă a răspuns:

E clar dupa nume: Mangusta!
"carnivor agil"- Carnivor inrait, se stie! Si destul de "agil" si sportiv pentru a intra in echipa de fotbal a scoliiwinking
Sunt al 2lea cel mai inalt din echipa, spre deosebire de mangusta care e ff mica. Nelamuriri? Mai e unu si mai inalt care e canguru` asa ca eu am ajuns la rolu de mangusta. Ah, da...mai avem si parul la fel laughing

| papusikatha a răspuns:

@CandyTetris De cand e cioara animal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cioara neagra.love struck