Guys, mă gândeam la nişte garnituri mai elaborate. Oricum i-am dat cu sare să nu se strice, deci or să ţină ceva timp...
Întrebarea a fost mutată de la Gastronomie la T/A
Adminul crede că întrebarea mea e amuzantă *îi dă o lacrimă*
cu murăturile din borcanul în care au fost conservaţi...
chiar nu am idei mai bune... tu ai?
Mie îmi place să'i mănanc cu cartofi prăjiţi dar îi mai bag si la frigider să nu se stice!
Buna,
Asta nu este un site in care sa iti bati joc de noi nu mai pune intrebari de genul asta.
Pa, pa
Paaii...sa vedem> mai intai scoti organele(iuhh) dupa aia ii umpli cu salata de beof, ii bagi vreo 10 min la frigider sa se raceasca si bagi la condimente in ei.din piele faci siorici mai bun ca la porc) apoi bagi la cuptor vreo 30 de min... apoi le bagi la fiecare un mar in gura si voalaaaa ai macare pentru 5 pers)
DaciaRomania întreabă: