Deocamdată om de rând, dar vreau sa candidez de președinte, poate iese ceva. stii ce zic
Scot demoni rai din electronice, sunt un fel de preot Android, daca doresti ma poti numi si asa
Are inclus BIOS-ul intreruperile?
Majoritatea Mb-urilor pana la proc. PI si 586 au avut, acum se vand f. putine si sunt f. scumpe.
Exista programe care nici nu functioneaza fara acele intreruperi.
Recent am dat peste un asemenea caz, dar am reusit sa rezolv problema cu un "dracusor" vechi, de aproape 20 ani, inca perfect functional.
E posibil sa fie setat la o rezolutie pe care n-o suporta monitorul.
Incearca in Safe Mode (F8), eventual VGA Mode, iar daca merge, atunci schimba-i rezolutia la una cunoscuta de monitor (de obicei rezolutia 1024 cu 60Hz functioneaza cu oricare monitor).
Semnul cel mai clar in acest caz este ca Led-ul hard disk-ului palpaie in continuare si la ecranul negru, semn ca se incarca sistemul.
Am schimbat monitorul,degeaba,deci sa isi explic, bagam cd ul in el, se vedea ca se invartea sageata apoi ecran negru si pauza, windows 10, nu putem reseta biosul ca e in garantie, probabil hardul e de vina cine stie, da se incarca ca nu aparea fara semnal pc, nu puteam sta ore dupa el
La primul loc de munca. Cu o parte din cablurile care trebuie sa la duc in camera de comanda, conectari si tot ce tine de electricitate pe vapor.
Iar la al doilea loc de munca, par time. Munca de birou, ocazional deplasari.
DaciaRomania întreabă: