| Barajag a întrebat:

Cu ce va rasfatati la sfarsit de saptamana?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O baie calda si foaaaaarte lungahee hee, muzica(in timpul saptamanii de-abia daca am timp sa respir), tv, calculator si nu in ultimul rand, mult somnhee hee.

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cu un dans la bara al baietilor (au promis totusi) - http://www.tpu.ro/......trecerea/. :))

| Barajag explică:

Bun, deci vreti sa stiti ce face o ursoaica la sfarsit de saptamana.Pai,gatesc,ascult muzica, ma uit la un film, invat suedezabig grin, mai joc o hora cu ursullaughing Si uite asa a trecut weekend-ul meubig grin

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Uneori cu vodk, alteori cu wine... obişnuiesc să merg la diferite petreceri, măcar în week-end să am timp de distracţie.
Tu?

pa, pa.

| Roby67 a răspuns:

Eu iau cursuri de dans (la bara) laughing

| Razvan a răspuns:

2 ore in cada. Poate sa vina si sfarsitul lumii, nu plec de acolohee hee
Citesc o carte buna, cu picioarele pe birou
Scriu ce-am inteles din carte. Uneori citesc un lucru si scriu exact opusul luioh go on

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! cu internet laughing sunt caa o fiara scapata de sub control laughing nu am mai avut internet 4 zile deci cu internet big grin

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi acum nu ştiu exact, sper să am timp să încep altă carte şi cel mai indicat mult, mult somn, e nevoie! happy Tu? Baftă!

prfml
| prfml a răspuns:

Daca erai barbat iti spuneam cu nevasta ta happy Buna!

prfml
| prfml a răspuns:

Cu ore suplimentare de munca laughing

| Anduciu a răspuns:

Somn, calculator, muzica, dulciuri si curatenie la pasari, ultima fiind partea cea mai distractiva.big grin

| clauss a răspuns:

Ca de obicei, internet, muzica o plimbare si tv

| lovefan a răspuns:

Buna. Pai, seara lenevesc in cada cam 30 de minute sau mai mult, inconjurata de bulbuci, ma cufund intr-o lectura placuta, ascult o muzica care sa ma relaxeze, stau pe internet(in special pe TPU, iubesc sa comunic cu ceilalti si sa ii ajut), dorm ceva mai mult ca de obicei, recuperandu-ma dupa o saptamana obositoare la scoala si imi petrec timpul cu familia. Sunt genul de persoana mai familista. Si cam atat. Macar in weekend apuc si eu sa ma relaxez...

| cameleon_7755 a răspuns:

Ma rasfat cu muzica lenta, o baie fierbinte, o plimbare in aer liber, un filmhappy Dar tu cu ce te rasfeti?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o carte buna sub nas de citit? dar tu marioara? cu ceva sex?

| Aurel812 a răspuns:

Plecam la plimbare.Eu si cu sotia. Ca doi porumbei.

Întrebări similare