Cu un dans la bara al baietilor (au promis totusi) - http://www.tpu.ro/......trecerea/. :))
Bun, deci vreti sa stiti ce face o ursoaica la sfarsit de saptamana.Pai,gatesc,ascult muzica, ma uit la un film, invat suedeza, mai joc o hora cu ursul Si uite asa a trecut weekend-ul meu
Bună. Uneori cu vodk, alteori cu wine... obişnuiesc să merg la diferite petreceri, măcar în week-end să am timp de distracţie.
Tu?
pa, pa.
2 ore in cada. Poate sa vina si sfarsitul lumii, nu plec de acolo
Citesc o carte buna, cu picioarele pe birou
Scriu ce-am inteles din carte. Uneori citesc un lucru si scriu exact opusul lui
Buna! cu internet sunt caa o fiara scapata de sub control nu am mai avut internet 4 zile deci cu internet
Păi acum nu ştiu exact, sper să am timp să încep altă carte şi cel mai indicat mult, mult somn, e nevoie! Tu? Baftă!
Somn, calculator, muzica, dulciuri si curatenie la pasari, ultima fiind partea cea mai distractiva.
Buna. Pai, seara lenevesc in cada cam 30 de minute sau mai mult, inconjurata de bulbuci, ma cufund intr-o lectura placuta, ascult o muzica care sa ma relaxeze, stau pe internet(in special pe TPU, iubesc sa comunic cu ceilalti si sa ii ajut), dorm ceva mai mult ca de obicei, recuperandu-ma dupa o saptamana obositoare la scoala si imi petrec timpul cu familia. Sunt genul de persoana mai familista. Si cam atat. Macar in weekend apuc si eu sa ma relaxez...
Ma rasfat cu muzica lenta, o baie fierbinte, o plimbare in aer liber, un film Dar tu cu ce te rasfeti?
camelutza întreabă:
manuela135 întreabă:
DaciaRomania întreabă: