| RAY a întrebat:

Cu cine aveti fantezii fierbinti de aici de pe TPU?

pe frigul asta e bine sa ai fantezii te ma inclazesti pe gratis, de cateva zile ma visez cu toate de pe strada si facturiile de caldura tot vin din pacate, ce pot face?

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Am vazut ca esti activ la Dragoste& Sex, deci nu mi se pare corect sa iti zic eu ce sa faci. Dar totusi, de ce nu vorbesti cu ea?
Tu tot afirmi ca nu mai poti iubi cu adevarat, dar daca nu incerci nu ai de unde sa stii. Simona (cred ca asta e numele fetei amintit de tine) probabil ca te mai place. (Nu sunt eu, sa ne intelegem!).
Stii si tu ca fetele sunt mai mult decat niste obiecte sexuale, deci de ce nu iti acorzi o sansa spre o viata fericita? Sunt sigura ca meriti. (pentru ca fiecare merita, nu de alta)
Sper ca nu te-a suparat comentariul meu.

42 răspunsuri:
| QuertyQuestions a răspuns:

Sa nu mai visezi si sa treci la fapte. smug laughing

| RAY explică (pentru QuertyQuestions):

Ai dreptate, trebuie sa le violez de fapt asta vor si ele, de asta se uita in spate noaptea cand le urmaresc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secret.

| R0R0 a răspuns:

Cu nimeni.
Tu?

| Drimmero a răspuns:

Cu cine am eu fantezii nu este de pe acest site, figureaza pe alt site!

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Lasa secretele pe anul viitor

| RAY explică (pentru R0R0):

Cu calorifreul rece

| R0R0 a răspuns (pentru RAY):

E pe TPU? thinking

Nu

Fata cu care am fantezii? da

Ma gandeam

Nu sunt un dracusor care sa se supara din toate,te poti exprima liber mereu, nu as mai vrea sa iubesc vreodata e adevarat, ca numai am incredere in fete asta e, eu recunosc asta, fata aia nu-i din orasul meu, eu nu vreau relatii la distanta, iar fata aia numai e pe TPU, a fost decizia ei sa rupa orice contact cu mine, eu nu trag de nimeni, nu vad ce rau mi-ai spus, stiu ca nu esti tu, ea e unicata cum se exprima

Chiar imi pare rau pentru tine.Si din limbaj imi dau seama ca inca suferi. Daca vrei sa vorbesti cu cineva, eu sunt aici.In cazul in care te pot ajuta, sa imi spui. O voi face cu mare drag. Mereu mi-a placut sa ajut oameni.

Dupa cine? dupa simona? cum sa sufar daca nici n-am cunoscut-o vreodata, am spus ca ea a rupt orice contact cu mine, am vorbit o singura data apoi adio

| RAY explică:

Poate de revelion iasa ceva

| Coquinexta a răspuns (pentru RAY):

Auzi laughing tu ai atins limita maxima de ignorati in lista de aici? ca vad ca nu ai mai ignorat pe nimeni, inclusiv pe mine.

| RAY explică (pentru Coquinexta):

Din contra am mai si scos persoane din ignor, nu stau aici sa bag persoane in lista de ignor, n-am de ce sa te bag in ignor

N-ai de ce, dar 4 ani m-ai bagat acolo de pe toate conturile...

Fara nici un motiv nu cred

Fara niciun motiv?
nu mai incerca tu sa ma faci sa ma indragostesc de tine, badboyu alpha care ma ignora fara motiv, ca nu ti iese.

Zi-mi cand team ignorat ultima oara, eu nu sunt alfa boy

| RAY explică:

Mi-am amintit de tine, o data ai trucat un mesaj cum ca eu tilam trimis l-ai pus la trivia si amuzante

La asta te referi?

http://www.tpu.ro/......faci-e-sa/

iar ma confunda lumea cu aero...
oi fi pus si eu vreun print, dar nu mai stiu, ca mi stersesera raspunsul, dar sigur la cel care a pus intrebarea te referi.

Atunci de ce aproape tot timpul amintesti numele ei?
Bine, nu suferi. Dar ti-a placut.(de ea)

Era vorba de mine cum ca tiam trimis

Niciodata nu am scris numele ei

Serios?
Cred ca l-am vazut de cel putin 2 ori prin raspunsurile tale.

Da in intrebarea asta cu adevarat asa e, dar de unde sti cum se numeste?

Http://www.tpu.ro/......oase-sunt/
Uita-te peste raspunsuri (cele date pentru anonim_4396 )