Am vazut ca esti activ la Dragoste& Sex, deci nu mi se pare corect sa iti zic eu ce sa faci. Dar totusi, de ce nu vorbesti cu ea?
Tu tot afirmi ca nu mai poti iubi cu adevarat, dar daca nu incerci nu ai de unde sa stii. Simona (cred ca asta e numele fetei amintit de tine) probabil ca te mai place. (Nu sunt eu, sa ne intelegem!).
Stii si tu ca fetele sunt mai mult decat niste obiecte sexuale, deci de ce nu iti acorzi o sansa spre o viata fericita? Sunt sigura ca meriti. (pentru ca fiecare merita, nu de alta)
Sper ca nu te-a suparat comentariul meu.
Ai dreptate, trebuie sa le violez de fapt asta vor si ele, de asta se uita in spate noaptea cand le urmaresc
Nu sunt un dracusor care sa se supara din toate,te poti exprima liber mereu, nu as mai vrea sa iubesc vreodata e adevarat, ca numai am incredere in fete asta e, eu recunosc asta, fata aia nu-i din orasul meu, eu nu vreau relatii la distanta, iar fata aia numai e pe TPU, a fost decizia ei sa rupa orice contact cu mine, eu nu trag de nimeni, nu vad ce rau mi-ai spus, stiu ca nu esti tu, ea e unicata cum se exprima
Auzi tu ai atins limita maxima de ignorati in lista de aici? ca vad ca nu ai mai ignorat pe nimeni, inclusiv pe mine.
Din contra am mai si scos persoane din ignor, nu stau aici sa bag persoane in lista de ignor, n-am de ce sa te bag in ignor
N-ai de ce, dar 4 ani m-ai bagat acolo de pe toate conturile...
Fara niciun motiv?
nu mai incerca tu sa ma faci sa ma indragostesc de tine, badboyu alpha care ma ignora fara motiv, ca nu ti iese.
Mi-am amintit de tine, o data ai trucat un mesaj cum ca eu tilam trimis l-ai pus la trivia si amuzante
La asta te referi?
http://www.tpu.ro/......faci-e-sa/
iar ma confunda lumea cu aero...
oi fi pus si eu vreun print, dar nu mai stiu, ca mi stersesera raspunsul, dar sigur la cel care a pus intrebarea te referi.
DaciaRomania întreabă: