| Decster a întrebat:

Cu dedicatiune-ne-ne-ne...
Din studiourile PletoșKO o piesa forta forta forta forta forta...
I-auz'...

Hai in mercedes
Hai in avion
Si la admine sa le dau un milion
Hai in mercedes ca vreau sa ma amuz
Si la schimbarea avatarului n-accept vreun refuz

Stati un moment fanii mei-mei-mei...

Asta e pesa cirrrrrectaaaaa:

Aseara m-am imbaataaaatt...
Ca-s suparaaaaaat
Nu-au lasaaaaaaaat
Si mi-au si luattttttt
Avatarul si pofta de viataaaauauauauauaaaaaăaăăaă...

La avatar m-ati aarsssa
N-am chef ca sa va laaass
Voi vreti sa dati de necaaaaz
N-am saaaa... Vaaa. LAS (x2)

M-ati adus la disperare...
Cee admine reee le
Fetele melee, doar ale melee
Uratele meleee
Nici nu stiti ce rau ma doare.
Auauauauu ce suparare...
Far-avatar ma sufoooc
Lasa-ti-ma sa-l schiiimb, s-aveti soroooc...

La avatar m-ati aarsssa
N-am chef ca sa va laaass
Voi vreti sa dati de necaaaaz
N-am saaaa... Vaaa. LAS (x2)

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Ok, sa nu spui ca sunt rea, mi-am făcut si eu partea:
Dragul meu Decster, din prima clipa in care te-am zărit in acel KFC, am știut ca mi-am găsit sufletul pereche.
Parul tau splendid flutura in bătăile line ale ventilatorului, primul gând ce mi-a trecut prin minte era: oare ce balsam de par folosește? Dar asta nu a fost totul. Te-am privit in ochii aceia atât de pătrunzători si puteam sa jur ca ai vedere cu raze x. Perversitatea cu care imi analizai picioarele ma făcea sa ma fâstâcesc, insa zâmbetul tau blând si puțin strâmb m-a calmat.
Soarele puternic devenea fad in preajma ta, fiind eclipsat de strălucirea dinților tai perfecți.
Ai devenit muza mea. Inspirația de mult pierduta, brusc m-a lovit. Si am inceput sa scriu, plagiindu-l pe Eminovici:
"O, rămâi, rămâi la mine,
Te iubesc atât de mult!
Ale tale crize toate
Numai eu stiu sa le-ascult;
In al KFC-ului intuneric
Te aseamăn unui prinț
Ce se uit-adanc la mine
Cu ochi negri si tampiti (scuze, e singura rima pe care am gasit-o. In fine, citește din nou al doilea vers, după care continua de unde ai rămas)
Eu te vad răpit de farmec
Cum îngâni cu glas domol
In a neonului lumina
Manele ușor, ușor."

25 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Esti pur si simplu genial. Rimele astea sunt impresionante. Armonia versurilor, muzicalitatea, tonalitatea, toate sunt nemaipomenite, extraordinare, minunate, deosebite, spectaculoase, etc. Esti un artist adevarat. Pacat de avatarul tau. Te strica. Eu as renunta definitiv la el. Decat ceva prost, mai bine fara, intelegi ideea? E formulata si de Kogalniceanu in "O cercetare critica a poeziei romane de la 1867". Iti explica tipul asta mai amanuntit daca nu ai inteles.

| pqGro a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ce e atat de genial? Este o frustrare a acestui om, pe care a postat-o in contextul unor manele, dar a adaptat-o putin. vrei funda, asa-i?

| justanotheruser99 a răspuns (pentru pqGro):

Lol. Nu.
Tu nu știi ce e arta. rolling on the floor Si se pare ca nici pe tip nu il cunoști. Ca sa nu te las in ceață îți fac eu o scurta descriere. E un pletos cu piept... Dotat, care a fost neindreptatit de admine in repetate rânduri. (Nu i-au aprobat pozele de profil) Aceste... Versuri scrise de el reprezintă un protest ( pacifist) prin care el își cere drepturile de cetățean european, iar tinand cont ca ne cunoaștem de ceva vreme, eu il ajut prin faptul ca il susțin si il motivez.
Sărăcuțul, e mai pricăjit si nici macar o poza ca lumea nu i se aproba... E foarte trist daca stai sa te gândești.
In fine, am deviat de la subiect. Geniala e ambiția, perseverenta, devotamentul cu care se lupta pentru ce ii aparține. In orice caz, nu ai cum sa înțelegi. Nu știi despre ce vorbesc.
(Si apropo, de ironie ai auzit?)

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Decster):

Daca pun o vorba buna la admine ma ajuti si pe mine sa ajung ca Nicki Minaj? puppy dog eyes

| pqGro a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ok, acum am inteles. Normal ca nu am de unde sa il cunosc. Daca stiam ca e protest imi inchideam gura. Doar ca mi s-a parut ciudat. Si am zis ca esti in cautare de fundite. Sorry. big grin

| justanotheruser99 a răspuns (pentru pqGro):

No problem, esti iertata.
Si neh, nu ma dau in vant după funde laughing

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Decster):

Nu pot sa cred! TU! Cum îndrăznești sa ma compari cu inapoiata aia? Eu te sustin, te promovez, îți fac review-uri ca lumea, iar tu așa vorbești de mine? Gata! Divortam! Primești actele in maxim 48 de ore.

Prea tarziu. M-ai rănit profund.
Apropo, ți-am vândut mașina sa fac actele si sa imi angajez cel mai bun avocat ever. Vei rămâne sarac, fara un scop in viață si bineînțeles fara mine. Oh, stai. De fapt îți rămâne pieptul, singura ta comoara, fiindca restul e... Minuscul. Înțelegi tu la ce ma refer.

Îi ador. Uite, nu pot sta suparata pe tine Dănuț. Daca vrei sa ne împăcam trebuie sa imi scrii o poezie in care sa imi demonstrezi ca Pamela nu înseamnă nimic pentru tine, si alte dulcegării (mi-a scăzut glicemia cand am văzut ce ai scris mai sus, deci trebuie sa fii cat mai siropos sa imi revin).
Deadline: 24 de ore, mai exact înainte sa se finalizeze actele de divorț. In caz contrar ne...

Suparam.

Asta e deja prea emoționant crying am nevoie de un șervețel sau mai bine de un pachet întreg.
Nu ne mai despartim. Am ars actele de divorț si din greseala si avocatul, dar hey! Am recuperat masina, scumpule.

E obligatorie?
Nu, asa-i?batting eyelashes

| justanotheruser99 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ok, dar înainte trebuie sa imi spui: culoarea ochilor si a parului. (Sunt nazista, nu intreba)

Mincinosule, dar totuși am sa ma prefac ca te cred.

Înțeleg ca ne-am împăcat, insa iubire, nu trebuia sa imi dai funda. Acum ma simt prost. Asta e favoritism!

Bineînțeles ca nu vreau sa ne...

Supăram. Esti iubirea vieții mele, insa tot ma simt ciudat. Si da, stiu ca sunt favorita ta, dar...

Ok, sa nu spui ca sunt rea, mi-am făcut si eu partea:
Dragul meu Decster, din prima clipa in care te-am zărit in acel KFC, am știut ca mi-am găsit sufletul pereche.
Parul tau splendid flutura in bătăile line ale ventilatorului, primul gând ce mi-a trecut prin minte era: oare ce balsam de par folosește? Dar asta nu a fost totul. Te-am privit in ochii aceia atât de pătrunzători si puteam sa jur ca ai vedere cu raze x. Perversitatea cu care imi analizai picioarele ma făcea sa ma fâstâcesc, insa zâmbetul tau blând si puțin strâmb m-a calmat.
Soarele puternic devenea fad in preajma ta, fiind eclipsat de strălucirea dinților tai perfecți.
Ai devenit muza mea. Inspirația de mult pierduta, brusc m-a lovit. Si am inceput sa scriu, plagiindu-l pe Eminovici:
"O, rămâi, rămâi la mine,
Te iubesc atât de mult!
Ale tale crize toate
Numai eu stiu sa le-ascult;
In al KFC-ului intuneric
Te aseamăn unui prinț
Ce se uit-adanc la mine
Cu ochi negri si tampiti (scuze, e singura rima pe care am gasit-o. In fine, citește din nou al doilea vers, după care continua de unde ai rămas)
Eu te vad răpit de farmec
Cum îngâni cu glas domol
In a neonului lumina
Manele ușor, ușor."