| Polaris a întrebat:

Cu riscul că o să-mi iau bătaie, noul review:

Al cincilea album al trupei Trooper, popularul Poemele Valahiei, unul din cele mai cunoscute și apreciate albume de heavy metal de pe meleagurile noastre, este un proiect ambițios care își merită renumele, dar lipsit de originalitate, ca să nu mai vorbim despre o producție audio nu prea ok și, din păcate, nu foarte nefamiliară pentru scena metal românească.

http://i.imgur.com/m68vj1J.png

Discutați mai jos opiniile despre trupă/album, și poate o să depășim numărul de 1 răspuns/întrebare.

13 răspunsuri:
| Seducatorul a răspuns:

Lasa ca te prind eu pe strada sa vezi ce box iti daulaughing

| Polaris explică (pentru Seducatorul):

Shiet, cateogorie greșită.

Hai să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, fraților.

| Seducatorul a răspuns (pentru Polaris):

Prea tarziu! Dupa ce-o sa te bat eu, o sa te bata si fratii mei si vecina de la 3 si inca o baba cu 3 catei, iar dupa ce-o sa iesi din spital o sa ti-o iei din noulaughing

| Polaris explică (pentru Seducatorul):

Și eu care voiam să-mi iau pumni doar de la ăia de la Muzică... sad

Nu-i nimic, poti sa zici ca esti multifunctionallaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o neștiutoare, dați-mi cu ceva în cap, dar eu n-am mai auzit de asta până acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frunză verde pe-o alee
Polaris sapă tranşee,
Frunză mov într-un ecler
Mihnea nu e verginel,
Frunză verde, opt căţei
Polaris are lăţei.

Cam de preşcolari versurile, dar merge...

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Proastă mutare de categorie având în vedere ca media de vârsta de pe categoria asta e de 13 ani daca e să nu punem în calcul şi faptul că e plin de plozi cu muci la bot care nu fac decat sa posteze rahaturi.

| Polaris explică (pentru DomnişoaraClannad):

Și totuși am primit mai multe răspunsuri decât la muzică.
http://www.tpu.ro/......in-cele_1/
:(

| DomnişoaraClannad a răspuns (pentru Polaris):

Puteai posta pe un forum, ceva. TPU nu mai e ca inainte, mai toate categoriile au ajuns apa de ploaie.

Ca sa-ti raspund la intrebare n-ascult heavy metal, asa ca nu pot sa te ajut cu nici-o opinie.Dar tot te batlaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnişoaraClannad):

Exact! happy Bine zici, inainte sa apara categoria benzi desenate si sa se umple TPU de fani Naruto ( pui mei de opsedati, o zic cu riscul sa sara cineva cu gura pe mine, inclusiv tu daca iti place ) era alfel.winking

| Weedier a răspuns:

Nu ascult astfel de căcaturi.Metallica,Iron Maiden, Nirvana. Ăstea îs trupe, dulceaţă.
Acu`, nu vrei să-ţi facă mamaia un şolacrem?