Daca as putea as citi gandurile lui ''Google''...
Ma intereseaza mult algoritmii care stau la baza lui Google.
Tie in primul rand...ca sa aflu de ce ai pus aceasta intrebare
si apoi unor prieteni...ca sa aflu ce gandesc ei cu adevarat despre mine...
Cred ca nimanui pentru ca as fi foarte dezamagita de anumite persoane care se dau drept prieteni :\
Sotului meu/sa vad cat ma iubeste! apoi rudelor dragi mie/sa vad cam ce gandeste despre mine...
Britney Spears si Basescu. Astia doi se cunosc pe ascuns sunt sigur si planuiesc ceva, dar nu stiu eu ce. Sunt singurul care va afla si voi deschide ochii intregii lumi de indata ce voi afla Acum vorbind serios, nu ai nevoie de abilitati supernaturale pentru a citi gandurile cuiva
Pai......as citi in gandurile parintilor mei ca sa vad daca au probleme ca sa ii ajut
Cu toate ca as suferi cand as afla exact ce gandeste fiecare despre mine si despre pers dragi mie... mi-ar placea sa pot citi gandurile...la toata lumea...asa macar as suferi atunci cand aflu si dupa aia m-as feri de ei si n-as mai suferi... da ce sa-i faci...asta este.fiecare cu gandurile lui
As incerca sa citesc gandurile unui arab sa vad ce gandeste...asta doar daca as putea sa le traduc
Iubitului meu si profesoarei mele de la facultate care ma terorizeaza cu un examen...In felul acesta poate aflu care este metoda sa trec acest examen si sa intru in licenta
Chiar daca m-ar soca, durea sa aflu anumite lucruri chiar mi-ar placea.nu este doar o pers.asta depinde de momente. uneori unor prieteni, alteori parintilor.etc
Actualului meu iubit ...pt ca in fiecare zi ma surprinde...pt ca niciodata nu imi pot da seama ce este in spatele privirii lui plina de mister...
Sincer cred ca nimenui pentru ca nu as vrea sami citeasca nimeni mie gandurile (DOAMNE FERESTE!) SAU POATE ...la cea mai buna prietena sa vad de ce ii suparata
Pai...in primul rand iubitului si apoi prietenilor mei...si poate chiar si tatalui meu ca m-a innebunit cu ganditul lui toata ziua...
Eu as vrea sa citesc gindurile prietenilor mei sau a familii......ca sa vad ce cu adevarat ei gindesc despre mine.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: