Ok.Ascult următoarele : Alice in chains,black sabbath,bandwithnoname,ektomorf,ac/dc,iron maiden,iron monkey,Angel witch,Steppenwolf, Acid Bath, 2Pu,Dio,Behemoth, Slipknot,Cradle of filth,Judas Priest,Lordi,Kiss,Nazareth,murder dolls,Motorhead,Incantation,Alice Cooper,Zyklon,gorgoroth,Rammstein,Helloween,Celtic Frost,Iron mask,Hammerfall,Anthrax,Metallica,Black boned angel, Grim, estatic fear...ETC Ascult mult mai multe trupe, astea sunt în principal.Baftă! Poate asculţi câteva
Mare adevar ai grait
Manelele sunt viata mea. Uite o manea pe sistem:
http://www.youtube.com/watch?v=7-nWOUDGGL8&ob=av2e
Da de tine mi-am dat deja seama de ce asculti si de aia mi se pare ca esti de treaba
Te-am scos cumva din sarite cu Alice Cooper?
Nu...dc sa ma scoti din sarite
Eh...
Ce mai conteaza...
Am zis ca mi-am dat seama de ce asculti (adica nu asculti manele) la asta ma refeream... daca ai inteles alt ceva
Asta am inteles...
Nu te speria...
Tot ce scriu pe la t/a imagineazati ca e pe un ton poznas
Nu fi suparata pe mine!
Nu nu cum sa fiu suparata pe tine
Se vede dupa cum scrii
) Omfg,lumea nu mai stie ce inseamna ironia in ziua de azi? Good Lord,suntem la T/A! Uite,iti raspund altfel:Nu imi plac manelele, nu le suport, nu le ascult.Ascult rock si subgenuri ale rock-ului, in special black si death metal, happy?
DAAA very happy
(hai hai lasa-ma sa postezzz)
Facea la mişto...
Cred ca nu exista om sa nu-i placa o singura manea,
vine vorba, te duci la un chef si te cam ia vodka de cap si zici: ia baga ba pe-aia cu "chef de chef"
eu personal ascult toate genurile de muzica.
Mda...mie clar imi place rock-ul dar sunt sigura ca majoritatea astora de aici danseaza din buric pan casa si ca sa nu se faca de ras zic ca le place rock-ul
Era sa sparg capul la unu' care asculta manele...Dar sunt prea tanara sa am probleme de genul asta...
Crezi ca o manelista s-ar boteza dupa un demon?
Rock 100%
Anti manele 100%
Nicolae Gota forever Glumeam mas da dracu daca as asculta asa ceva eu personal ascult Death Metal trupa preferata fiind sodom
Ma voi astia de ziserati rock toti. voi nici nu stiti ce e ala rock (50% dintre voie) ati zis si voi asa sa nu va faceti de ras.
Pai mie nu imi plac nici manelele nici rock-ul.adica nu prea ascut.mai mult ascult dance, hip-hop etc.
Eu una sunt in potriva manelelor, pot sa spun ca le urasc numai romanii au acest gen de muzica.ROCK clar e viata mea si nu asa asculta in viata mea manele nici sa imi dai bani nu asa asculta.Sunt in potriva lor de cand ma cunosc.Nu vreau sa va jignesc dar numai tiganii asculta manele, parerea mea.Deci la intrebare ta raspund clar:ROCK-UL.
Probabil a fost pusa dar sigur nu de mine pentru ca eu nu am vazut-o
Julyly2089 întreabă: