Ok.Ascult următoarele : Alice in chains,black sabbath,bandwithnoname,ektomorf,ac/dc,iron maiden,iron monkey,Angel witch,Steppenwolf, Acid Bath, 2Pu,Dio,Behemoth, Slipknot,Cradle of filth,Judas Priest,Lordi,Kiss,Nazareth,murder dolls,Motorhead,Incantation,Alice Cooper,Zyklon,gorgoroth,Rammstein,Helloween,Celtic Frost,Iron mask,Hammerfall,Anthrax,Metallica,Black boned angel, Grim, estatic fear...ETC Ascult mult mai multe trupe, astea sunt în principal.Baftă! Poate asculţi câteva
Nicolae Gota forever Glumeam mas da dracu daca as asculta asa ceva eu personal ascult Death Metal trupa preferata fiind sodom
Mda...mie clar imi place rock-ul dar sunt sigura ca majoritatea astora de aici danseaza din buric pan casa si ca sa nu se faca de ras zic ca le place rock-ul
Era sa sparg capul la unu' care asculta manele...Dar sunt prea tanara sa am probleme de genul asta...
Crezi ca o manelista s-ar boteza dupa un demon?
Rock 100%
Anti manele 100%
Ma voi astia de ziserati rock toti. voi nici nu stiti ce e ala rock (50% dintre voie) ati zis si voi asa sa nu va faceti de ras.
Probabil a fost pusa dar sigur nu de mine pentru ca eu nu am vazut-o
Eu una sunt in potriva manelelor, pot sa spun ca le urasc numai romanii au acest gen de muzica.ROCK clar e viata mea si nu asa asculta in viata mea manele nici sa imi dai bani nu asa asculta.Sunt in potriva lor de cand ma cunosc.Nu vreau sa va jignesc dar numai tiganii asculta manele, parerea mea.Deci la intrebare ta raspund clar:ROCK-UL.
Julyly2089 întreabă: