Da, e clar...sa nu o pierzi pe asta. E dura.
Sa vezi nunta cum o sa fie...in loc de "Da" un cap in gura.
Si pe tine te adora cineva :))
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E9C-vMWGkjY
Vai, banuiesc ca trebuia sa rad. Adica doar pentru ca am ales ca nume nyan cat, automat sunt nyan cat.Ma impresioneaza logica ta.
Http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GnhJVBC1XHA
Nici nu ma mai obosesc sa comentez
Nici nu ma mai obosesc sa comentez ca nu te ai mai obosit sa comentezi.
I want you
To leave me alone!
Daca nu te ai prins inca, o sa te las in pace abia atunci cand chiar nu o sa te mai obosesti sa mai comentezi ceva.
And go buy some humour for yourself. Is quite cheap.
I don't need humor.I already have.
Daca stii ca e ieftin, inseamna ca ai cumparat deja.Ti-ar mai trebui
Wrong.I know that because a lot of poor people have it. I am born with humour in my blood, i don't need to buy it.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GryjJDW1tmo
Nici nu ma intreb de ce nu are nici un like poza aia.
Ar trebui sa-i dai si tu un pumn in burta sa-i dovedesti ca simti acelasi lucru pentru ea))
Vad ca toti pe aicea isi bat joc de tine. Asa ca eu nu voi face asta. Chestia asta depinde de la fata la fata. Unele arata ca sunt indragostite prin violenta altele nu. Acum incearca sa fi mai atent la ea, numai asa iti poti da seama. Sper ca te-am ajutat:* Esti dragut sa-mi spui daca nu te superi cati ani ai? Mersi:*
Depinde. pe mine ma enerveaza dani si de aia i am dat l a pumni in burta si la caiete in cap de m am saturat si are numai cucuie. sunt o fire sensibila. pe sergiu nici macar nu l am atins vreodata dar acum depinde daca e bed girl :-D
Toate fetele sunt rele Poate nu tot timpul, dar cateodata.
Asta ce ai zis tu poate raspunde la intrebarea mea: de ce mereu dani dupa ce ma insulta sau se ia de mine incepe si se vaita ca l dor toate oasele. :-D
Poate asta raspunde la una din intrebarile mele: de ce mereu dupa cateva minute dupa ce dani se ia de mine incepe si se vaita ca l dor toate oasele. dar sa stii ca fetele sunt atat de bune la suflet incat pot ierta baietii pentru orice. chiar daca ei nu au nici o vina :-D scuze daca ai primit raspunsul de doua ori dar nu sunt sigura daca prima oara l a postat
E adevarat ca daca o fata te place se cearta numai cu tine dar nu cred ca te place eu cred ca ai enervato tu si ca iai facut ceva geniule
Doar un pumn in burta nu inseamna mult. Daca ajungi si prin coma o sa fie perechea ta.
Si eu am patit-o de la mai multe fete si cred ca sunt moarte dupa minu (casamoarafetili)
Eu cred ca fata nu ari trebuie sa vorbeasca cu tine urit dar se poarta indiferent ca sa nu arate ca ii place de tine eu asa fac
Eu nu stiu, dar imi place si mie de un baiat si vreau si eu sa aflu daca ma place, ci nu stiu cum...
Julyly2089 întreabă: