Raiul pentru mine inseamna linistea.Un loc cu multe paduri si campii, multe animale, un cer senin orice ar fi. Locul unde nu iti este frica de ziua de maine. Locul unde poti intalni oameni care chiar daca au doar o paine pe masa ti-ar da toata painea!
Acesta este raiul pentru mine.
Raiul este diferit pentru fiecare dintre noi, insa un lucru e sigur... de simtit, te vei simti, vorba aia, "ca acasa".
Nimeni nu are de unde sa stie cum arata raiul. Dumnezeu ne promite ca acolo vom avea Pace si liniste si ca ne vom simtii ca acasa. Oamenii care au avut un rol pentru noi pe pamant, acolo vor fii doar oameni. Vom stii cine ne-au fost parintii si ce ne-au facut, dar ei nu vor mai insemna asa mult pentru noi. Vom sta tot timpul in rugaciune si vom canta pentru Isus Cristos. Eu cred ca va fi un loc gol, ca o campie plina de duhuri.
Daca intrebarea are conotatie religioasa, raiul nu exista, daca insa este vorba de unde ma simt cel mai bine este la mine acasa, mi-am dorit prea mult o casa a mea si cand in sfarsit dupa eforturi uriase o am, aici simt ca e cel mai bine
Stai calm, au tras internet si in rai.
Te inseli! eu am fost si nu aveam semnal! nici mobil nici internet!
Ei n-ai fost tu in locul bun, eu am si acum semnal. Uite unde gasesti semnal maxim, cum intri in Rai o iei la stanga, treci de 2 intersecti faci la dreapta mai trerci de 3 intersecti si o sa vezi un parc cu un copac urias sub acel copac ai semnal full si in tot parcul ai dar mai slab.
Aha,probabil esti in reteaua raismote!
Un taram plin de borcane de nutella,rauri de cola, copaci din guma de mestecat, tufisuri din jeleu, nori din vata de zahar, un loc unde pot sa le manac fara sa pun pe mine un kilogram.Nu-i asa ca vrei si tu acolo?
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: