Cu toti avem ceva feminim si masculin in noi, eu as prefera am ambele organe as face economie de banii
Mare lucru...schimb poza de profil, pun numele Blitzlika si gata, voila!
Hmm Catalina...hai ca la mine merge
Mai, sa fi fata in realitate. De exemplu sa fi... Vibe. :]]
Ca idee...de ce ai dat-o pe Vibe exemplu? Tu nu esti fata?
Din cauza lu' Madu nu mai sunt.
Pai ce, vrei sa fi eu?
Nu, LOL, eram doar curios de ce nu te-ai dat exemplu pe tine. Aham, din cauza lui Madu...acum are sens.
Mai bine nu...ar trebui sa schimb cam multe pe aici, nu m-ar mai asculta retardatii pe care-i am in clasa si mi-ar fi frica sa ma plimb pe strada din vina celor din Vaslui. Deci prefer sa nu...
Nu-i tare sa fi fata...de ce crezi ca am vrut sa mă nasc băiat? Da mna...soarta isi cam bate joc de mine.
Oh,haide..."pros & cons" exista peste tot. ✵avantaje si dezavantaje✵
True dar daca stai sa faci o comparatie in detaliu, tot fetele ar fi in dezavantaj, sa zicem chiar si ca am avea acelasi numar de pro si cons(de exemplu) 10 avantaje si dezavantaje la baieti si 10 avantaje si dezavantaje la fete, nu conteaza nr de pro si cons, cat conteaza tipurile de pro si cons.
Think about it (ne-am englezit :]])
Te-ar chema Adița. :]]
Ti crap
Pe tine cum te-ar chema? -Lenul? Lorenul? Lorinel? Lorano? Leanul?
Recunoaste Adito, pentru mine nu exista "masculin" eu-s dă firma. Unicat iar am baut... :[[
"Unicat" - deci esti baiat?!
Tot timpul esti beata, nu e nevoie sa ne aduci aminte
Vrei sa-l scot pe Zeyn? Daca-l readuc, nu mai pleacă.
Nu stiu cine e ala
Hmm... cred ca ai dreptate. Let me think... dap, ai dreptate. Conteaza si ce fel de "pros & cons" sunt.
Pai asta zic :p
Suckiana? Si asta îl include pe Suck. Nu ma supăr daca si explici.
Aceasta divina stiinta nu are o explicatie concreta , dar m-am dus pe calea dreapta si m-am izbavit de aproape tot feminismul. Sper ca nu te frustrez cu prezenta mea
Ca mine nu se poate comporta nineni, nici macar tu. Fabulosul e numai unul, si e fabulos de bun
Punem pariu? Nici chiar eu a? Beene...:]]
Pe bune,, 60000,, ce narcisista ) da stiu, ma iubesti asa mult de imi furi si poza, da te las ca na, eati admiratoarea mea )
Deci m-a blestemat. Nu mi se mai schimba datele contului. Nu vreau sa rămân Fabulosu... Asta e război!
("Pastrama" )) )
Sfinte,asa ma uit la poza ta de profil si ma mir de fabulosimea celui din fotografie
Si de egoismul si narcisismul lui nu te miri?
Iio când îl vad la profil l-as bate )
Deci tu arati asa:
http://endra.ro/4289-thickbox/pantaloni-lana-si-stofa-.jpg
Cum ar fi?
Nu dau nume ca se supara )
Hai maaaai. Zi zi zi zi zi zi zis izziz iz iz spune spune spune spune spune spune speuns... Am obosit... Spuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee O-O
Ba spui?
Credeam ca e clar ca nu :')
Julyly2089 întreabă: