anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar fi daca baietii ar fi fete si fetele baieti. (T/A) adica, noi fetele ne-am comporta cum se comporta majoritatea baietilor de aici. I don't want to see ar fi ceva. :]]

46 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ca mine nu se poate comporta nineni, nici macar tu. Fabulosul e numai unul, si e fabulos de bun smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FABULOSUL6000):

Punem pariu? Nici chiar eu a? Beene...:]]

| LePotato a răspuns (pentru RainmakerX):

True dar daca stai sa faci o comparatie in detaliu, tot fetele ar fi in dezavantaj, sa zicem chiar si ca am avea acelasi numar de pro si cons(de exemplu) 10 avantaje si dezavantaje la baieti si 10 avantaje si dezavantaje la fete, nu conteaza nr de pro si cons, cat conteaza tipurile de pro si cons.
Think about it (ne-am englezit :]])

| RainmakerX a răspuns (pentru LePotato):

thinking Hmm... cred ca ai dreptate. Let me think... dap, ai dreptate. Conteaza si ce fel de "pros & cons" sunt. smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar ma intrebam de cand il am eu pe Fabulosul la prieteni laughing.

| LePotato a răspuns (pentru RainmakerX):

Pai asta zic :p

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe bune,, 60000,, ce narcisista laughing) da stiu, ma iubesti asa mult de imi furi si poza, da te las ca na, eati admiratoarea mea laughing)

| Pricked a răspuns:

Vai,dar eu dintotdeauna mi-am dorit sa fiu tip

| Suck a răspuns:

Daisy... il copiezi pe domnu Pastramă?

Ti-o dat manual de utilizare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Deci m-a blestemat. Nu mi se mai schimba datele contului. Nu vreau sa rămân Fabulosu... Asta e război!
("Pastrama" rolling on the floor)) )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff, de parca ar fi imposibil. Facem experimentul? Dar sa fie toata lumea de accord.

| L1feDRAIN a răspuns:

Allahu Aiaka.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sfinte,asa ma uit la poza ta de profil si ma mir de fabulosimea celui din fotografie smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FABULOSUL6000):

Si de egoismul si narcisismul lui nu te miri?
Iio când îl vad la profil l-as bate laughing)

| RAY a răspuns:

Cu toti avem ceva feminim si masculin in noi, eu as prefera am ambele organe as face economie de banii

| RAY a răspuns:

La cum sunt baieti din ziua de azi, eu nu vad nici o diferenta sincer