| Loome a întrebat:

Cum ar trebui sa arate lady gogu ca robot? sau mai bine zis. RObot? [daaca vreti eu prefer desene]
Si cam ce subiect ati vrea sa fie tratat intr-un episod?
-Bude
-Lady Gogu
-MO drogat
-RObotzii aurolaci din statia de autobuz
-Altceva[specifica]
Si niste replici tari?
Apropo, abia astept ca 2-3 sa comenteze si apoi dupa ce termin episodul sa zica bravo chestii trestii.

Răspuns Câştigător
| Meluma a răspuns:

Lady gogu imbracata in craciunita. LOL. Nu ma acuza, asta mi-a venit in minte acum.
Subiect: "Bude" happy

Sau Mo sa aduca un televizor, FOCA da pe antena1 si acolo e lady gogu dansand imbracata in craciunita.

Clar am innebunit.

7 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Lady Gogu deja arata ca o scandura...acum mai vreti sa fie si robot?

| Kazimir a răspuns:

@LoomeAreUnVibratorSiStieSălFolosească de ce copiezi ceva ce e naspa de la sine? sad

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Robotii plagiatori?

| Loome explică:

@Ema
Mersi. Mi-ai dat o idee super.

| Meluma a răspuns:

Cu placere.

| CookieșiParty a răspuns:

Altceva.

Specific:

-Furtul

MO ar vrea sa jefuie o banca.Si F.O.C.A l-ar intreba pe MO:-Ce cauti cu soseta aia pe cap? Si MO ar raspunde:-Nu e o soseta tampitule! E un fes! Ca sa jefui...
F.O.C.A spune:-Ce sa jefui?! O scoala?
MO spuneworrieda jefui o banca!

(tu continui!)

| DeeDee a răspuns:

Iti vor trebui un voice actor pentru MO - banuiesc ca Lady Gogu vei fi tu...
Pai...mi-ar placea sa vad "roboti aurolaci in statia de autobuz", dar cred ca vei risca sa copiezi din "in puii mei"...iar MO drogat aduce prea mult cu MO beat de la un shot de vin, asa ca bude pentru inceput, si poate mai incolo robotzii la chestii gen "next top model", "robotzii au talent", "de 3 x robot", "lady gogu salbatica". De asemenea, subiecte mai "originale": robotzii babysitter, replici de agatat roboate, robotzii te invata.

Replicile tari ar in contextul fiecarui subiect. Acum nu pot sa spun nimic, dar daca as avea subiectul (tema) concret in fata, cred ca m-as putea gandi la ceva. Mai intreaba-i pe Cretaker si mhn.

Întrebări similare