Catrofii prăjiți cresc în copaci și banii la rădăcina unei buruieni. (nu-ți spun care buruiană)
Acum depinde...eu unul inteleg prin realitate ansamblul tuturor lucrurilor a caror existenta a fost demonstrata de mine sau de alti oameni de dinaintea mea. Adica realitatea mea este formata din lucrurile pe care le-am vazut sau alti oameni le-au dovedit existenta.
Realitatea depinde doar de tine, nu de altii. Daca acele persoane nu ar fi existat in realitate, tu ce te-ai fi facut? Ti-ai fi continuat de viata bine mersi. Realitatea este o iluzie a noastra, ce percepe evenimentele care se petrec in fiecare zi. Realitatea insa poate fi schimbata, in mod pozitiv sau negativ, dar asta depinde doar de persoana ta!
Realitatea este o iluzie? Ultima data cand am verificat in DEX, 'realitate' si 'iluzie' erau antonime. Trebuie anuntati si aia, ca sa corecteze.
Adevarat a zis Salam, dar mai adevarat a zis Sașa de pe TPU.
Deci visele mele sunt reale?
Nici n-as vrea sa aflu ce vise ai
Sper ca nu ai venit si tu sa faci drame ieftine pe aici.
Realitatea este tot ce vezi tot ce auzi si tot ce simti... chiar daca toate astea reprezinta doar o parte din realitatea propriu-zisa.
Am vazut mai demult pe net ca spunea unul ca realitatea e perioada aia enervanta de cand se trezeste si pana intra pe internet. Nu e chiar asa, dar se potriveste cateodata.
O realitate fara viitor.
Adevarat
Dezvolta.
A fost deja explicat
Ha, asteapta pana mori si mai vedem.
ti-ai gasit la ce categorie sa pui intrebarea
e naspa postul ala TV, nu m-as uita/10
Realitatea distruge visele, sperantele...Chiar cand vezi ca iti merge bine, intervine ceva.
Joaca-te cu maşinuțele... din raspunsuri observ ca n-ai nici o treaba cu lumea asta.
Inca stau la dubii cine esti, poti fi ambii. Sau poti fi nici unul.
Iar tu efectiv nu ai nicio treaba cu site-ul asta. Nu stiu datorita cui dai 2 bani pe el.
Julyly2089 întreabă: