"Ce idioată..."
Bănuiesc că nu întrebai doar ca să fii mințită.
N-am de ce să compătimesc un om care face așa ceva. Dacă ăia care au cancer n-o fac, tu de ce-ai face-o? (ipotetic vorbind)
Oricum, cine sunt eu să te judec pe tine, respectiv pe cineva care ar face un astfel de gest?
Mi-e indiferent.
As fi surprins, nu socat, acum nu poti sa stii niciodata cum este o persoana atata timp cat o cunosti doar in lumea virtuala.
Mi-ar parea rau sa pierdem un user valoros, nu as face nimic o zi intreaga ca sa-mi dau seama ce te-a impins sa iei aceasta decizie
Mi-ar parea rau
Iar moartea ta imi va oferi practic un scop in viata, acela de a afla de ce te-ai sinucis
Later edit: De fapt nu cred ca mi-ar parea rau, nu-mi place de "Freeak", de Imperatrix imi placea, dar se pare ca Imperatrix nu mai e, deci imi pare rau de ea
PS: tot as incerca sa-mi dau seama de ce te-ai sinucis.
As reactiona ca oricine de la T/A chiar si mincinosul de potato ar face asa, am cotcodaci vreo luna doua apoi am uita, fiindca nu esti un membru al familiei sau ceva, e doar un site si ce se intampla aici nu e primordial.
Esti sigur? O spui cu certitudine, ca si cum m-ai cunoaste, mai degraba de parca ai fi eu, atat de sigur pari
Daca intr-adevar asta nu ar fi o intrebare de T/A si Freeak s-ar sinucide, chiar m-ar interesa de ce a facut-o. Si cand am spus ca mi-as petrece toata viata incercand sa aflu de ce, am exagerat ...doar suntem la T/A, no? Cu toate ca si asa, posibilitatea ca eu sa-mi petrec restul vietii incercand sa aflu de ce s-a sinucis Freeak, din punct de vedere matematic (cel putin) exista.Din nou, asta presupunand ca s-ar sinucide cu adevarat.
As ramane socata si dupa niste lacrimi s-ar scurge usor din ochisorii mei.
Asa as reactiona daca as afla ca oricine altcineva pe care il cunosc s-a sinucis.
Ma duc la TV si imi cant dorul la Observator sau Stirile ProTV!
-Ati cunoscut-o pe raposata Livia?
-Cum sa nu mamic, si acu mi-o amintesc cand faceam sarmale si ea nu stiea am invatat-o eu. Zic am copii cum ii stiti omori copii si faci atata puscarie!
Pai nu am auzi! Daca ai fi mor, cine ne mai anunta? Si chiar daca am afla, as plange... cu lacrimi de fericire.
Tu esti dog mx
Ce?
anonim_4396 întreabă:
SenZoru întreabă:
Julyly2089 întreabă: